80 Βαθμολόγιο
με βάση 14 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μια νεαρή κατηγορείται ότι είπε ψέματα για έναν βιασμό και δύο γυναίκες ντετέκτιβ ερευνούν μια σειρά ανατριχιαστικά παρόμοιων επιθέσεων. Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα.

Είδος:Αστυνομική, Δράμα
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Σουζάνα Γκραντ, Μάικλ Σάμπον, Αγιέλετ Γουόλντμαν
Πρωταγωνιστούν:Τόνι Κολέτ, Μέριτ Γουίβερ, Κέιτλιν Ντέβερ, Σκοτ Λόρενς
Διάρκεια:45
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
90
Κέλλη Κρητικού
2019-09-20
Μια police procedural σειρά που αγγίζει ευαίσθητες χορδές, σε αφοπλίζει σε κάθε επεισόδιο και σε αναγκάζει να αναφωνήσεις: Unbelievable.
90
Ιωσηφίνα Γριβέα
2019-09-18
Επιτέλους, ένα δράμα που ξέρει να μιλά για τη σεξουαλική κακοποίηση.
80
Μιχάλης Σταύρου
2019-09-16
Η ίδια η ιστορία είναι από μόνη της τόσο δυνατή, ώστε να μπορεί να σταθεί η σειρά ως ψευτοντοκιμαντέρ για τη βία κατά των γυναικών, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τα θύματα τα όργανα της τάξης. Και δεν χρειάζεται (παρά το γεγονός πως τις έχει) τις αβανταδόρικες ερμηνείες. Τα κοντινά πλάνα στα πρόσωπα που καταγράφουν τις αντιδράσεις αρκούν για να αντιληφθεί κανείς την αδικία και τον πόνο των θυμάτων.
80
Ιωάννα Βαρδαλαχάκη
2019-09-14
Το «Unbelievable» εστιάζει στην απεικόνιση του τραύματος και του τρόπου με τον οποίο επηρεάζει την ζωή μιας γυναίκας μια σεξουαλική επίθεση. Η κάμερα στη σειρά εστιάζει συχνά στα πρόσωπα και τις αντιδράσεις τους μέσα από κοντινά πλάνα είτε θολώνοντας ό,τι άλλο υπάρχει στο κάδρο.
80
Πέρσα Νικηφόρου
2019-09-12
Το Unbelievable όχι μόνο δείχνει το πόσο άδικο στάθηκε το αμερικανικό δικαστικό σύστημα στο θύμα (το οποίο πιθανότατα θα είχε αντιμετωπιστεί πολύ διαφορετικά αν προερχόταν από μια «καλή οικογένεια») αλλά διεισδύει και στην «κουλτούρα του βιασμού» που θέλει συχνά την ευθύνη να πέφτει στο θύμα.
80
Γεράκου Γιώτα, Στελίνα Θεοδοσοπούλου 
2019-09-10
Μια αληθινή ιστορία που έπρεπε να ειπωθεί στη μικρή οθόνη.
80
Ζωή Παρασίδη
2019-09-08
Αυτό που κάνει το Unbelievable- must watch είναι το γεγονός ότι πραγματεύεται κάτι πραγματικά σοβαρό. Μιλά για την κοινωνία που έχει μάθει να αναγνωρίζει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στο τραύμα. Αν διαφοροποιήσε στο πώς εκφράζεσαι συναισθηματικά από τους γύρω σου αντιμετωπίζεσαι με καχυποψία, ακόμα κι αν έχεις βιαστεί.
75
Χρυσαυγή Πατσάκη
2019-09-06
Το Unbelievable μπορεί να μην το «φωνάζει», αλλά είναι σαν ανανεωτικό αεράκι στο τοπίο των crime series, μια άβολη, αλλά απαραίτητη και κυρίως ψύχραιμη κραυγή για μια πιο ανθρώπινη αντιμετώπιση των θυμάτων βιασμού, ώστε καμία Μαρί του πραγματικού κόσμου να μην πρέπει να περάσει ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο με αυτό που θα δείτε στις οθόνες σας.
70
Old Boy
2019-09-04
Υπάρχει μια καλά δομημένη ιστορία και οι σκηνοθέτιδες και σκηνοθέτες της σειράς την αφήνουν να πάει μόνη της, εστιάζοντας στις σημαντικές ηθοποιούς τους. Εκατό φορές να πούμε ζήτω στην ουσία, αλλά όταν απουσιάζει και η σκηνοθετική ματιά, τότε είναι ένα βήμα πίσω για την τηλεόραση της εποχής των πλατφορμών και του στρίμινγκ.
70
Στέργιος Πουλερές
2019-09-02
Δεν έχει κάτι υπέρτατο σε ερμηνείες ή σκηνοθεσία το Unbelievable. Έχει μια τρομερά δυνατή ιστορία. Και ορισμένες φορές αυτό είναι υπέραρκετο για να σε κάνει να απομυζήσεις μια τηλεοπτική σειρά ή ένα οποιοδήποτε περιεχόμενο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση