77 Βαθμολόγιο
με βάση 8 κριτικές
6.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Τη δεκαετία του '60, ο Ισραηλινός υπάλληλος Έλι Κοέν γίνεται μυστικός πράκτορας στη Συρία, αναλαμβάνοντας μια επικίνδυνη, μακρόπνοη κατασκοπευτική αποστολή για τη Μοσάντ.

Είδος:Θρίλερ
Χώρα:Γαλλία, ΗΠΑ
Δημιουργός:Γκίντεον Ραφ
Πρωταγωνιστούν:Σάσα Μπάρον Koέν, Νόα Έμερικ, Χαντάρ Ρατζόν Ρότεμ, Αλεξάντερ Σίντιγκ
Διάρκεια:48-63
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
100
Άγγελος Πολύδωρος
myFILM.gr
2019-10-16
Η εξαιρετική δραματική ερμηνεία του (κωμικού ηθοποιού) Σάσα Μπαρόν Κοέν, που υποστηρίζεται από την Χαντάρ Ρατζόν Ρότεμ η οποία υποδύεται τη γυναίκα του Νάντια, είναι τα δύο κύρια σημεία που κεντρίζουν το ενδιαφέρον του θεατή από το πρώτο επεισόδιο, ενώ η πλοκή του σεναρίου είναι ακόμα ένα στοιχείο ενδιαφέροντος, με τις πληροφορίες που παρέχει από το ιστορικό πολιτικό και κοινωνικό πλαίσιο.
92
Nikos Vel
Lord of the Series
2019-10-14
Το The Spy είναι μία σειρά που σε συγκλονίζει με το πως ένας άνθρωπος μπορεί να "μεταμορφωθεί" και να πείσει ένα ολόκληρο έθνος, φτάνοντας ακόμα και σε θέση Υπουργού. Σε καθηλώνει επειδή ο Eli πρακτικά θυσιάστηκε για την ίδια του την πατρίδα, προσφέροντας της ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες και αφήνοντας πίσω την οικογένεια του. Όλα αυτά όμως δεν θα συνέβαιναν δίχως την απίστευτη ερμηνεία του Sacha Baron Cohen.
90
Στέφανος Κυριαζίδης
MAXMAG
2019-10-12
Πρόκειται για μια μεγάλη παραγωγή που αναβιώνει πολύ καλά την δεκαετία του 1960 στις Ανατολικές χώρες, έχει πολύ μεγάλο cast με τρομερές ερμηνείες από όλους, -και κυρίως από τον Baron Cohen– δράση, μυστήριο και σασπένς -όσο τίποτα άλλο! Για εμάς από τις καλύτερες μίνι σειρές της πλατφόρμας του Netflix με διαφορά!
80
Νίκος Δρίβας
Cineramen
2019-10-08
Είναι πραγματικά εξαιρετικό το πόσο ωραία ακροβατεί στο μυστήριο, την αγωνία αλλά και τις πινελιές μαύρου χιούμορ, δίνοντας κάτι πολύ στιβαρό, μυστηριώδες, που είναι δεδομένο ότι σε κάποια σημεία θα χάσετε την... μπάλα και σε κάποιες περιπτώσεις η σειρά θα μπορούσε να αποφύγει κάποιες μικρές ευκολίες.
70
Πάνος Κοκκίνης
Oneman.gr
2019-10-08
Το 'The Spy', παρόλο τα ψεγάδια του, είναι καταδικασμένο να μείνει στην ιστορία ως μια επίδειξη δύναμης από τον αγαπητό κύριο Cohen που αποδεικνύει ότι μπορεί να σε αναγκάσει να μην μπορείς να τραβήξεις τα μάτια σου από πάνω του ακόμη και όταν είναι 'δέσμιος' ενός σεναρίου που δεν του επιτρέπει να αυτοσχεδιάσει με τον μοναδικό τρόπο που ξέρει.
60
Ιωάννα Βαρδαλαχάκη
clickatlife
2019-10-06
Μέτρια αλλά τίμια μίνι-σειρά που ποντάρει στον πρωταγωνιστή της.
60
Δωροθέα Ανδρικάκη
MOVE IT
2019-10-04
Τελικά το The Spy αφήνει την αίσθηση μίας σειράς κάπως ανέμπνευστης, αλλά πάντως κατασκευασμένης με σοβαρότητα, ψυχραιμία και αξιοπρέπεια.
60
Σπύρος Νικολούζος
Philenews
2019-10-02
Θυμίζει περισσότερο παλαιές κατασκοπευτικές ταινίες του '40 και του '50, με αργές σκηνές, λίγους διαλόγους, αρκετό μυστήριο και πολλή αγωνία, άσχετα κι αν από την αρχή γνωρίζεις το τέλος της ιστορίας.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση