78 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Τη δεκαετία του '60, ο Ισραηλινός υπάλληλος Έλι Κοέν γίνεται μυστικός πράκτορας στη Συρία, αναλαμβάνοντας μια επικίνδυνη, μακρόπνοη κατασκοπευτική αποστολή για τη Μοσάντ.

Είδος:Θρίλερ
Χώρα:Γαλλία
Δημιουργός:Γκίντεον Ραφ
Πρωταγωνιστούν:Σάσα Μπάρον Koέν, Νόα Έμερικ, Χαντάρ Ρατζόν Ρότεμ, Αλεξάντερ Σίντιγκ
Διάρκεια:55
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
100
Άγγελος Πολύδωρος
2019-10-08
Η εξαιρετική δραματική ερμηνεία του (κωμικού ηθοποιού) Σάσα Μπαρόν Κοέν, που υποστηρίζεται από την Χαντάρ Ρατζόν Ρότεμ η οποία υποδύεται τη γυναίκα του Νάντια, είναι τα δύο κύρια σημεία που κεντρίζουν το ενδιαφέρον του θεατή από το πρώτο επεισόδιο, ενώ η πλοκή του σεναρίου είναι ακόμα ένα στοιχείο ενδιαφέροντος, με τις πληροφορίες που παρέχει από το ιστορικό πολιτικό και κοινωνικό πλαίσιο.
80
Νίκος Δρίβας
2019-10-06
Είναι πραγματικά εξαιρετικό το πόσο ωραία ακροβατεί στο μυστήριο, την αγωνία αλλά και τις πινελιές μαύρου χιούμορ, δίνοντας κάτι πολύ στιβαρό, μυστηριώδες, που είναι δεδομένο ότι σε κάποια σημεία θα χάσετε την... μπάλα και σε κάποιες περιπτώσεις η σειρά θα μπορούσε να αποφύγει κάποιες μικρές ευκολίες.
70
Πάνος Κοκκίνης
2019-10-04
Το 'The Spy', παρόλο τα ψεγάδια του, είναι καταδικασμένο να μείνει στην ιστορία ως μια επίδειξη δύναμης από τον αγαπητό κύριο Cohen που αποδεικνύει ότι μπορεί να σε αναγκάσει να μην μπορείς να τραβήξεις τα μάτια σου από πάνω του ακόμη και όταν είναι 'δέσμιος' ενός σεναρίου που δεν του επιτρέπει να αυτοσχεδιάσει με τον μοναδικό τρόπο που ξέρει.
60
Ιωάννα Βαρδαλαχάκη
2019-10-02
Μέτρια αλλά τίμια μίνι-σειρά που ποντάρει στον πρωταγωνιστή της.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση