80 Βαθμολόγιο
με βάση 2 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Πιάστε τα χαρτομάντηλα! Μια ολοκαίνουρια πεντάδα "σερβίρει" συμβουλές για στιλ, συναισθηματικά φορτισμένες μεταμορφώσεις και συγκινητικές αποκαλύψεις που μας αγγίζουν.

Είδος:Reality
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Ντέιβιντ Κόλινς
Πρωταγωνιστούν:Μπόμπι Μπερκ, Καράμο Μπράουν, Ταν Φρανς, Άντονι Πορόβσκι
Διάρκεια:45
80
Λήδα Γαλανού
2019-07-04
Το «Queer Eye» δεν είναι κοινωνικό μανιφέστο, είναι ριάλιτι τηλεόραση κι όμως, ή εξαιτίας αυτής του της προσβασιμότητας, καταφέρνει να μιλήσει πολύ πιο εύστοχα για την Αμερική του Τραμπ και για τον απανταχού συντηρητισμό. Και το κάνει προσφέροντας, ταυτόχρονα, τρελό fun και σαρωτική, αγνή συγκίνηση. Ταυτόχρονα, το κάθε επεισόδιο φέρνει στο νου την ίδια σκέψη: πότε θα είναι το ελληνικό κοινό έτοιμο για μια τέτοια σειρά, για μια τέτοια ανοιχτοσύνη και ωριμότητα;
80
Marina Zigneli
2019-07-02
Αν δεν έχεις παρακολουθήσει ποτέ σου Queer Eye, βάλε ένα επεισόδιο έτσι δοκιμαστικά ένα μεσημέρι και κόψε αντιδράσεις. Από τον εαυτό σου εννοώ. Θα ξεκινήσεις με λίγο γέλιο και περιέργεια να μάθεις περισσότερα και σιγά σιγά αυτό θα εξελιχθεί σε μια τρομερή συμπάθεια για τους χαρακτήρες που έχεις μπροστά στην οθόνη σου. Κι όλα αυτά για να καταλήξεις στην τελευταία σκηνή με δάκρυα.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση