67 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
5.3 με βάση 4 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2

Περίληψη

Βασισμένη στις πραγματικές έρευνες που διεξήχθησαν στο παρελθόν λόγω μεταφυσικών φαινομένων που συσχετίστηκαν με UFO, η πλοκή μας μεταφέρει στις δεκαετίες 1940-1970, περίοδο κατά την οποία ο Δρ. Άλεν Χάινεκ ανέλαβε τη διερεύνηση και επίλυση εκατοντάδων υποθέσεων, πολλές από τις οποίες παραμένουν μέχρι σήμερα μυστήριο, όπως αυτή του Flatwoods Monster στη West Virginia και του Gorman Dogfight στο Fargo.

Είδος:Μυστηρίου
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Ντέιβιντ Ο'Λίρι
Πρωταγωνιστούν:Άινταν Γκίλεν, Μάικλ Μαλάρκι, Λάουρα Μενέλ, Ξένια Σόλο
Διάρκεια:45
Κατάσταση:Ακυρώθηκε
70
Μιχάλης Σταύρου
2020-03-06
Ο Zemeckis αποφεύγει τις υπερβολές, αλλά μας μεταφέρει σε ένα νέο-νουάρ κλίμα, ώστε να πειστείς με την ιστορία του αφού ακόμη και αν δεν σου αρέσουν οι ιστορίες με τα UFO's, θα σε πείσουν το μυστήριο και η γενικότερη αισθητική της σειράς.
70
Μάνος Θηραίος
2020-03-04
Ο μικρός αριθμός επεισοδίων της πρώτης σαιζόν (μόλις 10) κράτησε το ενδιαφέρον αμείωτο χωρίς να επιτρέψει στην κεντρική ιδέα να ξεφουσκώσει ή να πλατειάσει. Φροντισμένο είναι και το επίπεδο της παραγωγής, με έξυπνα εφφέ που δεν προδίδουν τον προϋπολογισμό τους ούτε εκτίθενται, ενώ η φωτογραφία και η σκηνογραφία και τα κοστούμια αναπαριστούν κομψά και λειτουργικά το ύφος της εποχής.
60
Φανή Βασιλοπούλου
2020-03-02
Το "Project Blue Book" είναι ένα ενδιαφέρον project, το οποίο όμως δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τους ομοίους του. Όμως, αν είστε φαν του είδους, λογικά θα μείνετε ευχαριστημένοι.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση