70 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
7.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μια σκοτεινή ιστορία ενηλικίωσης που κινείται ανάμεσα στον τρόμο, τον αποκρυφισμό και φυσικά, τη μαγεία. Η Σαμπρίνα –μισή μάγισσα, μισή θνητή–πασχίζει να συμφιλιωθεί με τη διττή φύση της, ενώ αντιμετωπίζει σατανικές δυνάμεις που απειλούν την ίδια, την οικογένειά της και τον φωτεινό κόσμο των ανθρώπων.

Είδος:Τρόμου, Φαντασίας
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Ρομπέρτο Αγκουίρε-Σακάσα
Πρωταγωνιστούν:Κίρναν Σίπκα, Μιράντα Ότο, Λούσι Ντέιβις, Μισέλ Γκόμεζ
Διάρκεια:60
80
Φανή Βασιλοπούλου
2018-11-06
Μέσα σε δέκα επεισόδια, όλοι οι χαρακτήρες έχουν σημειώσει σημαντική συναισθηματική εξέλιξη, κάτι σπάνιο για τηλεοπτικό σόου. Θα ταυτιστείτε με κάποιους, ενώ θα διαφωνήσετε με άλλους, αλλά ακόμα και αν ο κόσμος της Sabrina μαστίζεται από υπερφυσικές δυνάμεις, υπάρχει πάντα κάτι φανερά ανθρώπινο στις επιλογές όλων, είτε αυτό απορρέει από αγάπη είτε από φθόνο.
70
Αγγελίνα Κοκοβίλη
2018-11-04
Επειδή ο τρόμος είναι υποκειμενικός, κανείς δεν εγγυάται ότι για σένα θα είναι μια τρομακτική εμπειρία. Σε κάποιους που δεν λατρεύουν τόσο το Χάλλογουιν, όπως κι εγώ, μπορεί κάποιες στιγμές να του φαίνονται αστείες κάποιες σκηνές ή παρατραβηγμένες. Ωστόσο, η σειρά τον σκοπό της τον πετυχαίνει, προσέχοντας κάθε λεπτομέρεια.
60
Gus
2018-11-02
Το Chilling Adventures of Sabrina είναι μια σειρά που (αν δεν είχε αυτό το gore) θα μπορούσε άνετα να παιχτεί στο CW, διότι δεν είναι κάτι περισσότερο από μια εφηβική σειρά με απλές ερμηνείες και πλοκή που μόνο στα δύο τελευταία επεισόδια καταφέρνει να αποκτήσει λίγο ενδιαφέρον.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση