80 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
9.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Αφού συμβάλει στην αποτροπή μιας τρομοκρατικής επίθεσης, ένας βετεράνος καλείται να προστατεύσει μια πολιτικό που υπήρξε υποστηρίκτρια της σύγκρουσης στην οποία πολέμησε.

Είδος:Δράμα, Θρίλερ
Χώρα:Ην. Βασίλειο
Δημιουργός:Τζεντ Μερκιούριο
Πρωταγωνιστούν:Ρίτσαρντ Μάντεν, Κίλι Χοζ, Τζίνα ΜακΚι, Σόφι Ραντλ
Διάρκεια:60
90
Νίκος Μουρατίδης
2018-11-06
Η σειρά λέγεται Bodyguard, αλλά στα Ελληνικά το μετάφρασαν «Ιδιωτική προστασία» (κάπως έτσι). Ίσως για να μην το μπερδέψουμε με την ταινία... Μόνο που αυτό είναι αριστούργημα ενώ η ταινία ψιλο-μάπα.
80
Αλέξανδρος Παπαγεωργίου
2018-11-04
Για μια σειρά με φιλοδοξίες σοβαρού πολιτικού thriller, το Bodyguard πριμοδοτεί εμφατικά την πλευρά του thriller έναντι της πλευράς της πολιτικής. Αυτό γρήγορα-γρήγορα σημαίνει δύο πράγματα. Πρώτον, ότι, ΟΚ, καταλήγει να μοιάζει φτωχό μπροστά στην τηλεοπτική παράδοση απ' την οποία αντλεί την δύναμή του. Δεύτερον, ότι, γαμώτο, συνεχίζει να είναι φουλ συναρπαστικό γι' αυτό που είναι.
70
Νίκος Δρίβας
2018-11-02
Το Bodyguard μας κάνει να θέλουμε να μάθουμε για την συνέχεια, νιώθεις ότι έχει προσφέρει καλές στιγμές, της λείπει κάτι για να ολοκληρωθεί κάτι ακόμα καλύτερο, ωστόσο στα τελευταία επεισόδια και ειδικά στο φινάλε έχει αγωνία και ένταση και ευελπιστούμε μια καλύτερη συνέχεια.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση