80 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3, 4, 5

Περίληψη

Η ημι-αυτοβιογραφική κωμική σειρά ακολουθεί τον πρόσφατα διαζευγμένο Louie (Louie CK), ένα stand-up κωμικό, που μεγαλώνει τις δύο κόρες του στη Νέα Υόρκη. Η κάμερα καταγράφει τις ξεκαρδιστικές καταστάσεις που προκύπτουν καθώς παλεύει με την καθημερινότητα, προσπαθεί να είναι ένας καλός πατέρας για τα κορίτσια του και παράλληλα αναζητά εκ νέου τον έρωτα.

Είδος:Δράμα, Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Louis C.K.
Πρωταγωνιστούν:Louis C.K., Hadley Delany, Ursula Parker
Διάρκεια:22
Κατάσταση:Ακυρώθηκε
85
Θοδωρής Δημητρόπουλος
2015-09-12
Ο Λούι θα θέσει άφοβα στο τραπέζι τις πιο μύχιες σκέψεις μας, τις μεγαλύτερες ανασφάλειες, και από αυτές θα βγάλει βροντερό γέλιο, κάνοντάς σε κάθε φορά και λίγο πιο σοφό.
85
Caroline Treize
2015-09-10
Αν είσαι μανιοκαταθλιπτικός, με ψυχολογικά προβλήματα, ή τρελά απαισιόδοξος αυτή η σειρά δεν είναι για σένα. Αν είσαι όλα τα παραπάνω αλλά τυχαίνει να έχεις και χούμορ, άραξε και απόλαυσε. Γράφτηκε για σένα μόνο.
80
Αγγελική Μπινάκη
2015-09-09
Ενοχές, ντροπή και αδυναμία έκφρασης είναι βασικά θέματα που παρουσιάζονται κάθε εβδομάδα. Δεν υπάρχει εδώ το glitter μιας feel-good sitcom. Υπάρχει μόνο βρωμιά και αλήθεια. Πολλές φορές δεν μπορώ καν να γελάσω όταν σκέφτομαι πόσο αληθινό είναι αυτό που βλέπω.
80
Ιωάννης Moody Λαζάρου
2015-09-08
Δεν υπήρχε, κατά τη γνώμη μου, ούτε καν μέτριο επεισόδιο σε αυτή την πρώτη season.
80
Μιχάλης Κωνσταντέλλης
2015-09-06
Πρόκειται για balls out, ξεδιάντροπη κωμωδία, τόσο αριστουργηματικά αυτοαναφορική και παρατηρητική στη λεπτομέρειά της που γίνεται σχετική με όλους και τα πάντα.
80
Κωνσταντίνος Καντόγλου
2015-09-04
Το κάθε επεισόδιο είναι ισόποσα αστείο αλλά και επίπονα πραγματικό, και είναι η ειλικρίνεια, αλλά και ο χαρακτηριστικός σαρκασμός με τα οποία αντιμετωπίζει αφηγηματικά το υλικό του ο δημιουργός, που κάνουν την σειρά τόσο γοητευτική.
70
Τάσος Σαμπάρ
2015-09-02
Να είσαι σίγουρος οτι θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα τον λυπηθείς σίγουρα και αν σου αρέσει σαν κωμικός ο Louis CK, τότε θα περιμένεις κάθε season για να δεις αν υπάρχει happy end στο τέλος...
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση