50 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
7.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Όταν δεν εξιχνιάζει δολοφονίες, ένας παθολογικά έντιμος αστυνομικός προσπαθεί να έχει από κοντά τον αδίστακτο αλλά καλόκαρδο πατέρα του.

Είδος:Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Άντι Μπρέκμαν
Πρωταγωνιστούν:Τόνι Ντάνζα, Τζος Γκρόμπαν, Μόνικα Μπαρμπάρο, Ισαάια Γουίλοκ Τζούνιορ
Διάρκεια:45
60
Μιχάλης Σταύρου
2018-11-06
Είναι εκείνο το είδος που σε επιστρέφει νοσταλγικά στις ανέμελές σου εποχές που δεν είχες ένα εκατομμύριο επιλογές από σειρές που χρειάζονται εφέ και την τεχνολογία για να πουν μια ιστορία. Εδώ, είναι δύο τύποι που λένε μια ιστορία. Και συνάμα μια άτυπη παράδοση σκυτάλης από τον Danza, ο οποίος μεγάλωσε, ρε παιδί μου, τόσο πολύ που σε αυτόν βλέπεις και τα δικά σου τα χρόνια. Άτιμη τηλεόραση.
60
Αλέξανδρος Κυριαζής
2018-11-04
Είναι αρκετά περίεργο να παρακολουθείς μια σειρά που έχεις συνηθίσει να βλέπεις ανά βδομάδα, να αριβάρει κομπλέ και με τα 10 της επεισόδια, έτοιμη να τη καταβροχθίσεις, όμως το ρίσκο λειτούργησε και παρότι δεν έχουμε να κάνουμε με κάτι πραγματικά αξιομνημόνευτο, το The Good Cop ήταν μια αξιοπρεπέστατη προσθήκη για τους φίλους του είδους.
30
Παύλος Γκουγιάννος
2018-11-02
Πρόκειται για ένα τυπικό sitcom, που περισσότερο ενδιαφέρεται για τους ήρωες, αν και ούτε αυτούς αναλύει ιδιαίτερα. Οι σχέσεις των ηρώων είναι επιδερμικές, για το παρελθόν τους αγνοούμε σχεδόν τα πάντα, ενώ δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον, ώστε να εξακολουθεί να σε απασχολεί τι θα κάνουν.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση