37 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
4.0 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Σχέσεις πάθους που καταλήγουν στο έγκλημα, αποτρόπαιες δολοφονίες που αναζητούν τον ένοχο και θύτες υπεράνω υποψίας πρωταγωνιστούν σε συνταρακτικές ιστορίες που αφήνουν το αποτύπωμά τους στις ψυχές και το μυαλό. Η σειρά δραματοποιεί, σε αυτοτελή επεισόδια, εγκλήματα που συγκλονίζουν.

Είδος:Αστυνομική
Χώρα:Ελλάδα
Δημιουργός:Δημήτρης Αρβανίτης
Πρωταγωνιστούν:Γιώργος Χρανιώτης, Υρώ Λούπη, Νικόλας Μπράβος, Γιάννης Αϊβάζης
Διάρκεια:50
60
Μανώλης Τσιχλάκης
2018-10-12
Κατ' εμέ το ΕΓΚΛΗΜΑ είναι ιδιαίτερο. Και εκτιμώ πως, με τη σωστή φυσικά στήριξη από το κανάλι, καθώς ένα τέτοιας τυπολογίας πρότζεκτ θέλει δυνατούς χειρισμούς, μπορεί να βρει το κοινό του.
50
Τίνα Μεσσαροπούλου
2018-10-10
Έχει πολύ δρόμο ακόμα. Άλλωστε, το πρωτότυπο είναι πάντα καλύτερο, ειδικά όταν υπάρχει πάντα η σύγκριση με τον Πάνο Κοκκινόπουλο.
50
Χρήστος Παπαδημητρίου
2018-10-08
Συν: Καταπληκτικοί τίτλοι έναρξης, αντάξιοι των αντίστοιχων mockumentaries του εξωτερικού. Άπειρα φίλτρα στην εικόνα, που δραματοποιούν ακόμη πιο πολύ την ήδη δραματική ατμόσφαιρα. Πλην: Οι ερμηνείες (τουλάχιστον του πρώτου επεισοδίου) δεν είναι πειστικές, οι ήρωες φαίνεται σαν να μη ζουν τα δραματικά γεγονότα που εκτυλίσσονται, και σε μερικά σημεία (όπως αυτό που μια κυρία περιγράφει πώς βρήκε το διαμελισμένο πτώμα) μου ήρθε να γελάσω.
40
Άγγελος Αρτεμιάδης
2018-10-06
Περίμενα πώς και πώς το "'Έγκλημα και Πάθος", οπότε η απογοήτευση ήταν τεράστια. Δεν γίνεται να προσπαθεί ένα κανάλι να δημιουργήσει ένα τέτοιο πρόγραμμα και να μην έχει φροντίσει να εξασφαλίσει ηθοποιούς που με τη φωνή, το βλέμμα, και τον λόγο να σε ανατριχιάζουν.
20
Αλεξιάδη Μαριαλένα
2018-10-04
Μία σειρά που προσπάθησε ανεπιτυχώς να θυμίσει «10η εντολή» ή την ξένη σειρά «Deadly women», δίχως όμως να τα προσεγγίσει καν.
0
Βαγγέλης Περρής
2018-10-02
Το «Έγκλημα και Πάθος» κερδίζει με άνεση τον τίτλο του μέχρι τώρα καλύτερου χιουμοριστικού σίριαλ.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση