78 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
6.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η Κάτια (Μαριάννα Τουμασάτου) ψάχνει απεγνωσμένα έναν συμβατό δότη για να σωθεί ο 10χρονος γιος της. Η Μαρίνα (Ντόρα Μακρυγιάννη) είναι η μοναδική συμβατή δότρια αλλά ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος και ότι είναι αδύνατον να βοηθήσει την Κάτια η οποία χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να την αναγκάσει. Προκειμένου να ξεφύγει και να σώσει το μωρό της, η Μαρίνα προδομένη πλέον από τον έρωτά της, Κωστή (Πάνος Νάτσης) κατασκευάζει την ενοχή της και καταδικάζεται ως «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» για ένα φόνο που δεν διέπραξε ποτέ! Γεννά την κόρη της με ασφάλεια στη φυλακή και την ονομάζει Ελπίδα...

Είδος:Δράμα
Χώρα:Ελλάδα
Δημιουργός:Μαρία Γεωργιάδου
Πρωταγωνιστούν:Μαριάννα Τουμασάτου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Κώστας Καζανάς, Ταμίλα Κουλίεβα
Διάρκεια:45
90
Μανώλης Τσιχλάκης
2018-10-08
Ό,τι πιο καλογυρισμένο, με καλογραμμένο σενάριο και δυνατές ερμηνείες, σίριαλ έχει να επιδείξει σήμερα η τηλεόρασή μας.
80
Χρήστος Παπαδημητρίου
2018-10-06
Μια από τις πιο καλογυρισμένες σειρές τις ελληνικής τηλεόρασης... ever! Η απόδοση σεναρίου (η σειρά βασίζεται στην νοτιοκορεάτικη σειρά, "Unknown Woman") από την πολύ έμπειρη Μαρία Γεωργιάδου είναι άριστη!
70
Άγγελος Αρεμιάδης
2018-10-04
Είναι μία καλή καθημερινή σειρά με δυνατό σενάριο, που προσεγγίζει την αρτιότητα. Είχαμε χρόνια να δούμε στους δέκτες μας τέτοιες παραγωγές που μας θυμίζουν τις καλές εποχές των καθημερινών σειρών που έχουν κάτι να προσφέρουν στον τηλεθεατή και δεν αναλώνονται σε ανούσιες ιστορίες.
70
Γιώργος Πασχαλίδης
2018-10-02
Είναι πραγματικά εξαιρετική σειρά με πολύ καλές ερμηνείες αλλά και όμορφη εικόνα.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση