50 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
6.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Πριν από 20 χρόνια μια οικογένεια έζησε το χειρότερο εφιάλτη κάθε γονιού. Ο Μάνος, ο 4χρονος γιος του Ορέστη και της Έλενας εξαφανίζεται κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής. Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες της οικογένειας και της τοπικής κοινωνίας το αγοράκι αγνοείται. Ξαφνικά, είκοσι χρόνια μετά, ένας νεαρός άντρας εμφανίζεται και ισχυρίζεται ότι είναι ο Μάνος, το παιδί που όλα αυτά τα χρόνια αναζητούσαν. Όλοι θα τον αμφισβητήσουν, όλοι εκτός από την μητέρα του, την Έλενα, η οποία είναι σίγουρη ότι οι προσευχές της εισακούστηκαν.

Είδος:Δράμα
Χώρα:Ελλάδα
Πρωταγωνιστούν:Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Αντώνης Καρυστινός, Αλέξανδρος Σταύρου, Λεωνίδας Κακούρης
Διάρκεια:45
70
Άγγελος Αρτεμιάδης
2018-10-12
Η ¨Επιστροφή¨ είναι ένα δυνατό καθημερινό σήριαλ με γρήγορο κείμενο, με καλή αισθητική, ανατρεπτικές εξελίξεις, και δυνατές ερμηνείες των πρωταγωνιστών. Αυτό που με ¨ενοχλεί¨ αρκετά είναι κάποιες μέτριες ερμηνείες, όπως αυτή του αγοριού που υποδύεται τον υποτιθέμενο Μάνο
70
Γιώργος Πασχαλίδης
2018-10-10
Η σειρά έχει γρήγορο σενάριο, όμορφη εικόνα και καλή σκηνοθεσία. Ίσως βεβαία στους μικρούς ηθοποιούς να έπρεπε να γίνουν πιο προσεγμένες επιλογές. Δεν είναι όλα η ομορφιά, δείτε το και λίγο αλλιώς...
70
Χρήστος Παπαδημητρίου
2018-10-08
Μια καλογυρισμένη σειρά του ΑΝΤ1 (αν και όχι στο επίπεδο της Γυναίκας χωρίς όνομα). Και σε αυτή τη σειρά καλώς επέλεξαν ένα φρέσκο πρόσωπο για πρωταγωνιστή. Ο Βασίλης Μίχας είναι νέος, ωραίος ,και με υποκριτικές ικανότητες, και του ταιριάζει άψογα ο ρόλος του κακού αινιγματικού παιδιού.
40
Μανώλης Τσιχλάκης
2018-10-06
Η πλοκή κυλάει με ταχύτητα...νεκρή, και το κάθε επεισόδιο δεν έχει ούτε την απαιτούμενη αγωνία ενός δραματικού-κοινωνικού σίριαλ, αλλά ούτε και νεύρο για να σε κρατήσει.
30
Τίνα Μεσσαροπούλου
2018-10-04
Οι ερμηνείες των νεαρώτερων ηθοποιών θυμίζουν μάθημα υποκριτικής και μάλιστα πρώτου έτους.
20
Βαγγέλης Περρής
2018-10-02
Οι διάλογοι είναι ξεπατικωτούρα των διαλόγων της «Λάμψης», αργοί και ανέμπνευστοι, πολλές φορές δίνουν την εντύπωση ότι γράφτηκαν μόνο και μόνο για κερδηθεί χρόνος. Στη σχολική τους ηλικία επιστρέφουν και οι περισσότεροι από τους πρωταγωνιστές οι οποίοι απαγγέλουν το ρόλο τους λες και κάνουν πρόβα για μαθητική παράσταση στην οποία συμμετέχουν με το ζόρι.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση