63 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
7.3 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο αναλυτής της CIA Τζακ Ράιαν βρίσκεται στο επίκεντρο ενός επικίνδυνου παιχνιδιού, όταν αποκαλύπτει τις επαφές και τις κινήσεις μιας ισλαμιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης η οποία σχεδιάζει πολλαπλές φονικές επιθέσεις σε παγκόσμια κλίμακα.

Είδος:Θρίλερ, Περιπέτεια
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Carlton Cuse, Graham Roland
Πρωταγωνιστούν:John Krasinski, Abbie Cornish, Wendell Pierce, Ali Suliman
Διάρκεια:60
70
Antonis Katsaros
2018-10-08
Η σειρά έχει κάποια κενά στο σενάριο, τα οποία για εμένα προσωπικά υπερκαλύπτονται από τη δράση, την ένταση και την αγωνία.
70
Σπύρος Νικολούζος
2018-10-06
Δράση, κατασκοπία, με πρωταγωνιστή τον διάσημο χαρακτήρα του Τομ Κλάνσι, μα συνάμα και μια ανάλαφρη πρόταση για την έναρξη της νέας τηλεοπτικής περιόδου.
60
Αλέξανδρος Κυριαζής
2018-10-04
Η πλοκή της σειράς αμφιβάλλω αν θα μπορούσε να έχει περισσότερα κλισέ με τον νεαρό αναλυτή να γίνεται ήρωας και να σώζει το κόσμο. Το πως φτάνει από το ένα σημείο στο άλλο βέβαια είναι γεμάτο ένθεν κι ένθεν cringy καταστάσεις και σεναριακές ευκολίες που οι σκηνοθέτες δε μπαίνουν καν στο κόπο να προσπαθήσουν να καλύψουν. Σε μια σειρά όμως όπως το Jack Ryan -αν και θα έπρεπε- η ανάπτυξη των χαρακτήρων ή μια σχετική αληθοφάνεια, δεν είναι τα πρωταρχικά ζητούμενα, με τη δράση να είναι αυτή που σώζει τη παρτίδα.
50
Aπόστολος Κίτσος
2018-10-02
Όχι κακέκτυπο, αλλά με χαμηλό ταβάνι και από αρκετά έως πολλά κλισέ ανέμπνευστα εκτελεσμένα.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση