65 Βαθμολόγιο
με βάση 2 κριτικές
8.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η σειρά "Απογοήτευση" ταξιδεύει το θεατή στο υπό κατάρρευση μεσαιωνικό βασίλειο της Ονειροχώρας για να παρακολουθήσει τις αναποδιές της νεαρής πριγκίπισσας Μπιν που πίνει πολύ, του εριστικού ξωτικού και φίλου της Έλφο και του προσωπικού της δαίμονα, του Λούσι. Σε όλη αυτήν τη διαδρομή, η εκκεντρική τριάδα έρχεται αντιμέτωπη με τέρατα, ξωτικά, άρπυιες, δαιμόνια, τρολ, θαλάσσιους ίππους, αλλά και πολλούς ανόητους ανθρώπους.

Είδος:Κιν. Σχέδια, Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Ματ Γκρέινινγκ
Πρωταγωνιστούν:Άμπι Τζέικομπσον, Έρικ Άντρε, Νατ Φάξον
Διάρκεια:30
80
Παύλος Γκουγιάννος
2018-08-04
Είναι από αυτές τις σειρές που άνετα μπορείς να κάτσεις μία μέρα και να δεις όλα τα επεισόδια, και λόγω της μικρής διάρκειας, αλλά και λόγω του ότι πέραν του χιούμορ έχει χτιστεί μία ενδιαφέρουσα πλοκή, που σε τραβάει να δεις την συνέχεια. Είναι προφανές ότι ο Groening, πέρα από το να κάνει πλάκα και να χτίζει μικρά σκετσάκια, ξέρει πώς να πλάθει μία αφήγηση.
50
Nίκος Γιακουμέλος
2018-08-02
Τελικά, απογοητευτήκαμε με την Απογοήτευση σε βαθμό δομικό και όχι απλά σε θέματα πλοκής ή ανατροπών. Στα τελευταία ειδικά είναι αρκετά χαρισματική. Ωστόσο η νέα προσπάθεια του Groening είναι αμφίβολο όχι μόνο το αν θα φτάσει στην δόξα προηγούμενων δουλειών του, αλλά και το αν θα τη θυμόμαστε μέχρι να βγει η συνέχεια της.
8.0
carelf
Κάνει μια μικρή κοιλιά στα ενδιάμεσα επεισόδια, με τις αυτόνομες ιστοριούλες που φαίνονται αποκομμένες από την κεντρική υπόθεση, αλλά το τελευταίο επεισόδιο αποζημιώνει για την υπομονή. Καταναλώνεται αυθημερόν.

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση