77 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
8.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ένας νεαρός Κορεάτης που πάει στις ΗΠΑ το 1871, έτος εξόρμησης των ΗΠΑ στην Κορέα, επιστρέφει αργότερα στην πατρίδα του και ερωτεύεται μια αριστοκράτισσα.

Είδος:Δράμα
Χώρα:Νότια Κορέα
Δημιουργός:Κιμ Έουν-σακ
Πρωταγωνιστούν:Μπιουνγκ-χουν Λι, Κιμ Τάε-ρι, Γίον-σέοκ Γιου
Διάρκεια:70
80
Ιωάννα Βαρδαλαχάκη
2018-10-06
Οι δημιουργοί της κατηγορήθηκαν ότι παραποιούν και υπεραπλουστεύουν τα ιστορικά γεγονότα, παρουσιάζουν απολίτιστη τη χώρα εκείνης της εποχής και δίνουν περισσότερο βάρος στην τηλεοπτική- κινηματογραφική απόδοση παρά στην ιστορία. Από αυτές όμως τις κατηγορίες πηγάζει το μεγαλύτερο προτέρημα της σειράς, ένας θαυμαστός τρόπος κινηματογράφησης που συνδυάζει το παλιομοδίτικο με το μοντέρνο, την νοτιοκορεάτικη παραγωγή με τα αμερικάνικης αίγλης σκηνικά.
80
Στέλλα Παπασαραφιανού
2018-10-04
Η τεχνική κινηματογράφησης που χρησιμοποιείται μαρτυρά την ευλάβεια του σκηνοθέτη ως προς την ανάδειξη της λεπτομέρειας αφού αποφεύγει να προχωρήσει επιπόλαια ή βεβιασμένα στην εξιστόρηση, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την μονόωρη διάρκεια του εκάστοτε επεισοδίου, το οποίο θα μπορούσε να εκληφθεί και σαν ένα ολόκληρο φιλμ.
70
Πάνος Νέζος
2018-10-02
Μια σειρά που ανακαλύψαμε στην πλατφόρμα του Neflix είναι από την Δημοκρατία της Κορέας, έχει τον τίτλο Mr Sunshine και αποτελεί μια φρέσκια πρόταση που έρχεται για να φέρει την λιακάδα στην καθημερινότητα μας.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση