70 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
9.0 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2

Περίληψη

Ανθολογική σειρά που εξετάζει πώς και γιατί συνηθισμένοι άνθρωποι διαπράττουν βάναυσα εγκλήματα. Στον δεύτερο κύκλο ο ντετέκτιβ Άμπροουζ επιστρέφει στην γενέτειρά του, όταν ένα 11χρονο αγόρι ομολογεί ότι δηλητηρίασε τους γονείς του.

Είδος:Δράμα, Θρίλερ, Μυστηρίου
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Ντέρεκ Σίμοντς
Πρωταγωνιστούν:Μπιλ Πούλμαν, Νάταλι Πολ, Χάνα Γκρος, Τρέισι Λετς
Διάρκεια:60
80
Μαρία Μαρκουλή
2018-10-06
Μια αίσθηση από True Detective, υποψίες από Fargo, small town America, μυστικά και ψέματα, δρόμοι, δέντρα και καταδύσεις στα βαθιά της ψυχής και στα περίχωρα.
70
Μιχάλης Σταύρου
2018-10-04
Το μυστήριο ξετυλίγεται τόσο σωστά, ώστε να θέλεις να περάσεις αμέσως στο επόμενο επεισόδιο, ενώ και στους δύο κύκλους, οι δημιουργοί δεν πελαγώνουν στη δημιουργία χαρακτήρων, κάνοντας δραματικούς ελιγμούς με flashbacks που συνδέουν το αβέβαιο παρόν με το θολό παρελθόν.
60
Άννα Μαρία Χατζηστυλιανού
2018-10-02
Η σειρά σίγουρα κερδίζει στις ερμηνείες και η συμμετοχή της Carrie Coon ήταν ένα από τα καλύτερα στοιχεία αυτής της σεζόν. Ωστόσο, παρά τα θετικά της, η σειρά στο τέλος δεν μπόρεσε να φτάσει τα επίπεδα της προηγούμενης. Ίσως ήταν το τέλος της, ίσως ήταν ότι οι «ανοιχτές υποθέσεις» ήταν πολλές και έπρεπε να μπει μια τελεία γρήγορα σε όλες στο τελευταίο επεισόδιο ή ίσως φταίει ότι η προηγούμενη σεζόν είχε θέσει πολύ ψηλά τον πήχη.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση