75 Βαθμολόγιο
με βάση 2 κριτικές
6.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η Τάντι (Στιλέτο) και ο Ταϊρόν (Μανδύας), δυο έφηβοι από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα, θα δουν τους εαυτούς τους να επιβαρύνονται και να αφυπνίζονται από τις νέες σούπερ-δυνάμεις τους. Η Τάντι εξαπολύει ακτίνες φωτός που εξουδετερώνουν τους ανθρώπους, ενώ ο Ταϊρόν μπορεί να βυθίζει τους ανθρώπους στο απόλυτο σκοτάδι. Σύντομα οι δυο τους ανακαλύπτουν ότι είναι πολύ καλύτερα όταν είναι μαζί, όμως τα αισθήματα που τρέφει ο ένας για τον άλλον κάνει τον ήδη περίπλοκο κόσμο τους ακόμη πιο δύσκολο.

Είδος:Δράμα, Δράσης & Περιπέτειας
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Joe Pokaski
Πρωταγωνιστούν:Olivia Holt, Aubrey Joseph, Miles Mussenden, Gloria Reuben
Διάρκεια:44
80
LorneMalvo
2018-11-04
Η έμφαση στη ψυχοσύνθεση των χαρακτήρων, το ικανό και με χημεία πρωταγωνιστικό δίδυμο, αλλά και η καλή σκηνοθεσία φαίνεται ότι θα βοηθήσουν τη σειρά να ξεχωρίσει και να αναδειχθεί σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες του είδους.
70
Χάρης Χαλκίδης
2018-11-02
Το γεγονός ότι δημιουργήθηκε μια καινούργια σειρά βασισμένη σε κάποιο τίτλο κόμικ, πλέον δεν προκαλεί εντύπωση σε κανέναν, όμως το Cloak and Dagger παρουσίασε ένα διαφορετικό project από άλλες σειρές του είδους. Η βασική διαφορά είναι ότι η σειρά δεν έχει ως ανταγωνιστή κάποιον μασκοφόρο κακό. Η σειρά εστιάζει στην προσπάθεια των δύο παιδιών να σκοτώσουν τα φαντάσματα από το παρελθόν τους, αλλά και να σταματήσουν το νέο ριψοκίνδυνο project της Roxxon Corp.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση