67 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
7.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3, 4

Περίληψη

Εν όψει της επόμενης Διαδικασίας, ο Σκοπός παίρνει δραστικά μέτρα για την ολοκληρωτική εξόντωση της τελετουργίας, ενώ η Μισέλ βρίσκεται σε αβέβαιη θέση.

Είδος:Δράμα, Επιστ. Φαντασίας
Χώρα:Βραζιλία
Δημιουργός:Πέντρο Αγκιλέρα
Πρωταγωνιστούν:Τζοάο Μιγκέλ, Μπιάνκα Κομπαράτο, Μισέλ Γκόμεζ, Ροντόλφο Βαλέντε
Διάρκεια:45
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
80
Αντώνης Γκούμας
Cinepivates
2020-10-06
Η σειρά δείχνει προσεγμένη σε όλα τα σημεία, έχει σπιρτάδα και φρεσκάδα που δεν συναντάμε συχνά στις μαζικά εισαγόμενες βραζιλιάνικες τηλεοπτικές σειρές, που είναι συνήθως ανούσια σίριαλ και σαπουνόπερες. Είναι εν μέρει και μια απάντηση σε όλες αυτές, ότι όταν υπάρχουν ιδέες και σενάρια και τα λεφτά θα βρεθούν για να γυριστούν και ο κόσμος θα τα αγαπήσει.
80
Φανή Βασιλοπούλου
MOVE IT
2020-10-04
Ο τρόπος με τον οποίο ο Aguilera μαζί με τους σεναριογράφους, έχουν σκεφτεί να αναπαραστήσουν και να αποδομήσουν τις πολιτικές επιρροές, πιέσεις, αλλά και συμφέροντα είναι τρομερά λεπτομεριακός, καθώς η ερμηνεία των ηθοποιών, μαζί με τον χειρισμό της τεχνολογίας που βλέπουμε να είναι διαθέσιμη αλλά και το σενάριο, πλέκονται μαζί για να παρουσιάσουν μία αρκετά ρεαλιστική ιστορία.
40
Άγγελος Πολύδωρος
myFILM.gr
2020-10-02
Δεν διαθέτει «χάρτινους» ήρωες και οι κεντρικοί χαρακτήρες είναι αρκετά γήινοι και αξιολύπητοι που αναζητούν στον ήλιο μοίρα, μια καλύτερη τύχη, ενώ για τον καθένα ξεχωριστά υπάρχει πάντα ένα flashback που περιγράφει στον θεατή την καταγωγή του και τη διαμόρφωση του εσωτερικού του κόσμου. Από εκεί και πέρα όμως, η όποια δράση και εξέλιξη ακολουθεί τις συνταγές των Τριλογιών που προανέφερα (έχει λίγο απ' όλα: φιλίες, αντιζηλίες, ανταγωνισμό, προδοσίες, άσκηση εξουσίας, εκμετάλλευση, σκληρά τεστ και ανατροπές).
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση