83 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
9.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ένας επαγγελματίας δολοφόνος από τις μεσοδυτικές πολιτείες μετακομίζει στο Λος Άντζελες και ανακαλύπτει την κλίση του στο θέατρο.

Είδος:Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Alec Berg, Bill Hader
Πρωταγωνιστούν:Bill Hader, Stephen Root, Sarah Goldberg, Glenn Fleshler
Διάρκεια:30
80
Μιχάλης Σταύρου
2018-07-06
Καταφέρνει να ισορροπήσει με ευκολία ανάμεσα στα δύο δύσκολα είδη, αφού ούτε οι δραματικές της σκηνές είναι επιτηδευμένες, ούτε οι κωμικές είναι τραβηγμένες από τα μαλλιά εκβιάζοντας το γέλιο. Άλλοτε είναι φοβερά αστεία και ατακαδόρικη, άλλοτε θέλει -και είναι- πολύ σοβαρή, κυνική, ειρωνική.
90
Τάσος "ο Αλλοδαπός" Σαμπάρ
2018-06-08
Ο Bill Hader (που υπογράφει και το σενάριο) παραδίδει ερμηνεία αντάξια των μεγάλων κωμικών που παίρνουν δραματικούς ρόλους και τους τινάζουν τα πέταλα, showrunner είναι ο Alec Berg (Silicon Valley) και μερικά από τα καλύτερα επεισόδια σκηνοθετεί ο Hiro Murai (Atlanta, This is America). Τι άλλο θες;
80
Αλέξανδρος Παπαγεωργίου
2018-06-04
Λίγες φορές βλέπουμε μια τηλεοπτική ιστορία που είναι μαζί κωμωδία και δράμα (αλλά όχι πια sitcom), αναγνωρίζοντας πλήρη αυτονομία και στις δύο πλευρές της, να στοχεύει τόσο ξεκάθαρα σε μια ειλικρίνεια όχι στενά προσωπική ούτε στενά αυτοβιογραφική. Είναι η ειλικρίνεια που χρειάζεται για να πεις μια ιστορία ψεύτικη, επινοημένη, φανταστική. Αυτή, λοιπόν, είναι μια ειλικρίνεια που αξίζει τον κόπο. Το Barry θέλει να κάνει αυτόν τον κόπο.
80
Γιάννης Λυμπέρης
2018-06-02
Η σειρά, σοφά δομημένη σε 8 μισάωρα επεισόδια, δεν φλυαρεί στιγμή, δεν βαριέσαι, τη βλέπεις σερί σε 4 ώρες. Άλλοτε θέλει -και είναι- σοβαρή, κυνική και ειρωνική, άλλοτε συμπεριφέρεται στους πρωταγωνιστές σας καρτούν. Η σκιαγράφηση των Τσετσένων γκάνγκστερ, είναι με την πρώτη κιόλας θέαση, ήδη κλασική!
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση