81 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
8.0 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3, 4

Περίληψη

Ένας επαγγελματίας δολοφόνος από τις μεσοδυτικές πολιτείες μετακομίζει στο Λος Άντζελες και ανακαλύπτει την κλίση του στο θέατρο.

Είδος:Κωμωδία, Περιπέτεια
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Άλεκ Μπεργκ, Μπιλ Χέιντερ
Πρωταγωνιστούν:Μπιλ Χέιντερ, Σάρα Γκόλντμπεργκ, Στίβεν Ρουτ, Άντονι Κάριγκαν
Διάρκεια:30
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
90
Τάσος "ο Αλλοδαπός" Σαμπάρ
MonkeyBros
2019-01-12
Ο Bill Hader (που υπογράφει και το σενάριο) παραδίδει ερμηνεία αντάξια των μεγάλων κωμικών που παίρνουν δραματικούς ρόλους και τους τινάζουν τα πέταλα, showrunner είναι ο Alec Berg (Silicon Valley) και μερικά από τα καλύτερα επεισόδια σκηνοθετεί ο Hiro Murai (Atlanta, This is America). Τι άλλο θες;
88
Αλέξανδρος Παπαγεωργίου
Luben
2019-01-10
Λίγες φορές βλέπουμε μια τηλεοπτική ιστορία που είναι μαζί κωμωδία και δράμα (αλλά όχι πια sitcom), αναγνωρίζοντας πλήρη αυτονομία και στις δύο πλευρές της, να στοχεύει τόσο ξεκάθαρα σε μια ειλικρίνεια όχι στενά προσωπική ούτε στενά αυτοβιογραφική. Είναι η ειλικρίνεια που χρειάζεται για να πεις μια ιστορία ψεύτικη, επινοημένη, φανταστική. Αυτή, λοιπόν, είναι μια ειλικρίνεια που αξίζει τον κόπο. Το Barry θέλει να κάνει αυτόν τον κόπο.
80
Μιχάλης Σταύρου
Παράθυρο
2019-01-08
Καταφέρνει να ισορροπήσει με ευκολία ανάμεσα στα δύο δύσκολα είδη, αφού ούτε οι δραματικές της σκηνές είναι επιτηδευμένες, ούτε οι κωμικές είναι τραβηγμένες από τα μαλλιά εκβιάζοντας το γέλιο. Άλλοτε είναι φοβερά αστεία και ατακαδόρικη, άλλοτε θέλει -και είναι- πολύ σοβαρή, κυνική, ειρωνική.
80
Γιάννης Λυμπέρης
MOVE IT
2019-01-06
Η σειρά, σοφά δομημένη σε 8 μισάωρα επεισόδια, δεν φλυαρεί στιγμή, δεν βαριέσαι, τη βλέπεις σερί σε 4 ώρες. Άλλοτε θέλει -και είναι- σοβαρή, κυνική και ειρωνική, άλλοτε συμπεριφέρεται στους πρωταγωνιστές σας καρτούν. Η σκιαγράφηση των Τσετσένων γκάνγκστερ, είναι με την πρώτη κιόλας θέαση, ήδη κλασική!
78
Nikos Vel
Lord of the Series
2019-01-04
Η 1η σεζόν του Barry είναι αρκετά αστεία, όπως και αρκετά "σκοτεινή", διαθέτοντας μία ενδιαφέρουσα και ιντριγκαδόρικη σεναριακή γκάμα.
70
Λάζαρος Κολαξής
THIS IS NOT A BLOG
2019-01-02
Το σενάριο της σειράς αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο μιας φιλόδοξης ιδέες που θα μπορούσε να καταλήξει χαοτική, αλλά παρέα με τις εξαιρετικές ερμηνείες και τη σκηνοθεσία που χειρίζεται με μαεστρία το ιδιαίτερο υλικό, η σειρά αναδεικνύεται ως ένα από τα πιο ενδιαφέροντα sitcoms των τελευταίων χρόνων, όρος βέβαια που πλέον έχει μεταλλαχθεί σε κάτι αρκετά πιο περίπλοκο από αυτό που ξέραμε πριν λίγα χρόνια.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση