83 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
7.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2

Περίληψη

Η σειρά ακολουθεί μια ομάδα Αφροαμερικανών φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Γουίντσεστερ, καθώς εξερευνούν ένα διαφορετικό τοπίο κοινωνικής αδικίας, πολιτισμικής προκατάληψης και πολιτικής ορθότητας (ή την έλλειψή τους) και τον ενίοτε παραπλανητικό ακτιβισμό στη σύγχρονη εποχή. Υπό το πρίσμα του παραλογισμού, το Αγαπητοί Λευκοί αποτυπώνει, με καυστική ειρωνεία, αυτοκριτική διάθεση και, ορισμένες φορές, με ωμή ειλικρίνεια, τα προβλήματα που μαστίζουν τη σύγχρονη κοινωνία, προκαλώντας παράλληλα άφθονο γέλιο.

Είδος:Δράμα, Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Τζάστιν Σίμιεν
Πρωταγωνιστούν:Λόγκαν Μπράουνιγκ, Μπράντον Π. Μπελ, ΝτιΡόν Χόρτον, Αντουανέτ Ρόμπερτσον
Διάρκεια:30
90
Ελένη Σπανού
2018-07-06
Για ακόμη μια φορά αιχμηρότατο, συνεχίζει ακριβώς εκεί που το αφήσαμε και μας χαρίζει ευφυέστατους διαλόγους. Γενικότερα αυτή η σειρά είναι μια σειρά συζήτησης. Τρομερά επεισόδια που εξελίσσονται απλά σε ένα δωμάτιο, πανέξυπνα σχόλια πάνω στον ρατσισμό, το σεξισμό και την καταπίεση.
80
Τάσος "ο Αλλοδαπός" Σαμπάρ
2018-07-04
To Dear White People είναι ότι πρέπει. Μία από τις καλύτερες μαύρες σειρές, με την μαύρη κοινότητα ενός κολεγίου στο επίκεντρο, τις σεξουαλικές-πολιτικές-κοινωνικές-οικογενειακές ανησυχίες τους και μεγάλο cast όπου όλοι έχουν τον χρόνο τους να λάμψουν και να εξελιχθούν.
80
Φανή Βασιλοπούλου
2018-07-02
Στη βάση της, η σειρά ασχολείται με τον ρατσισμό. Παρ'όλα αυτά, είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα καθώς αποτελεί έναν στοχασμό, όχι μόνο του δημιουργού Simien αλλά και όλων των σκηνοθετών και σεναριογράφων της σειράς, για την έννοια της προσωπικής ταυτότητας, η οποία συνεχώς σφυρηλατείται από τις κοινωνικές αλλά και πολιτικές συνθήκες του περιβάλλοντός μας.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση