69 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
9.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο Θίοντορ Ρούσβελτ, αστυνομικός επίτροπος στη Νέα Υόρκη του 1896, επιστρατεύει τον ψυχολόγο Λάζλο Κράιζλερ, για να πιάσει έναν δολοφόνο εκδιδόμενων αγοριών.

Είδος:Δράμα, Μυστηρίου
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Κέιλεμπ Καρ
Πρωταγωνιστούν:Ντάνιελ Μπρουλ, Λουκ Έβανς, Ντακότα Φάνινγκ, Μπράιαν Γκέρατι
Διάρκεια:60
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
80
Νάκης Αντωνίου
2018-04-12
Πρόκειται για μία... απρόσμενα ενδιαφέρουσα σειρά.
80
Στέλλα Παπασαραφιανού
2018-04-10
Μέσα από ένα στιβαρό σενάριο, οι χαρακτήρες, βασικοί και δευτερεύοντες, ψυχογραφούνται ενδελεχώς ενώ βρίσκουν τον χώρο και τον χρόνο που τους αναλογεί προκειμένου να αναπτυχθούν ικανοποιητικά. Το σασπένς, η έκπληξη και η ανατροπή αποκτούν ακριβώς την θέση που τους ταιριάζει, χωρίς παρατηρούνται κλισέ χειρισμοί ή βεβιασμένες κινήσεις όσον αφορά τον ρυθμό εξέλιξης των γεγονότων.
75
Μαρία Γκιούλη
2018-04-08
Ευτυχές είναι το γεγονός ότι η σειρά επιλέγει να δώσει βάρος και στο έγκλημα αυτό καθ'αυτό αλλά και στον λανθασμένο χειρισμό της αστυνομίας σχετικά με την εγκληματική ψυχολογία, το οποίο δείχνει την ικανότητά της στην παραγωγή ποιοτικής τηλεόρασης, την ίδια στιγμή που γίνεται ένα τηλεοπτικό ξέσπασμα μέτριας κλάσης.
70
Κατερίνα Σιδηροπούλου
2018-04-06
Είναι από τις αρκετά καλές σειρές της χρονιάς, που αποδεικνύει πως το έγκλημα και η εγκληματική ψυχολογία αποτελούν έναν πολύ καλό συνδυασμό, τόσο κινηματογραφικό όσο και τηλεοπτικό.
60
Χρήστος Τσαπακίδης
2018-04-04
Το "The Alienist" σε κάνει να περάσεις καλά, αλλά δεν σου βγάζει από το μυαλό ότι κάτι του λείπει (ή κάτι του περισσεύει).
50
Ελένη Σπανού
2018-04-02
Το ξέρω ότι παίρνει από παντού καλές κριτικές αλλά το βρήκα φοβερά στημένο, οι ηθοποιοί δεν κούμπωναν με τους χαρακτήρες τους και η ιστορία μου φάνηκε τετριμμένη. Μπορεί αργότερα να γίνεται καλύτερο βέβαια, είδα μόνο τον πιλότο και δεν με κέρδισε.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση