81 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
6.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3

Περίληψη

Τα αδέρφια Μποντλέρ δοκιμάζονται σε όλο και πιο τρομακτικά μέρη και έρχονται όλο και πιο κοντά στην εξιχνίαση του σκοτεινού παρελθόντος των γονιών τους.

Είδος:Δράμα
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Μαρκ Χούντις, Μπάρι Σόνενφελντ
Πρωταγωνιστούν:Νιλ Πάτρικ Χάρις, Πάτρικ Γουορμπάρτον, Μαλίνα Βάισμαν, Λούις Χάινς
Διάρκεια:41-52
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
85
Χριστίνα Καλογεροπούλου
MOVE IT
2019-01-12
Το αναπάντεχο και σημαντικότερο είναι πως τα επεισόδια μιας φαινομενικά νεανικής σειράς, είναι τόσο πλούσια και σύνθετα. Έξυπνα και ζωηρά, όπως και τα ίδια τα βιβλία του Ντάνιελ Χάντλερ –ο οποίος έχει γράψει το σενάριο και για αρκετά επεισόδια- και ταυτοχρόνως ζοφερά όσο πρέπει. Τα μαθήματα που μπορούν να δοθούν μέσα από τις ιστορίες των Μποντλαίρ είναι σαν μία επίκαιρη συζήτηση που η κοινωνία έχει ανάγκη να ξεκινήσει να κάνει.
83
Zedikous
Lord of the Series
2019-01-10
Έξυπνο, σκοτεινό αλλά και περίεργο, το ASOUE μας προσφέρει μία εξαιρετική σκηνοθεσία, που μας επιτρέπει να οπτικοποιήσουμε τον φανταστικό κόσμο του Daniel Handler.
80
Κωνσταντίνος Καραγάνης
Cinefreaks.gr
2019-01-08
Η δεύτερη σεζόν είναι μεγαλύτερη, καλύτερη, πιο οργανωμένη, πιο ελεύθερη, διατηρώντας το ύφος και την αισθητική της πρώτης, αλλά, σαν άλλος Harry Potter, ελάχιστα πιο ενήλικη.
80
Στάθης Ιωάννου
MAXMAG
2019-01-06
ο νέο υλικό που βλέπαμε να "ζωντανεύει" μπροστά μας σε συνδυασμό με τη γρήγορη πλοκή που είχε ο δεύτερος κύκλος, τον έκαναν αμέσως πολύ καλύτερο από τον πρώτο. Και το λέω εγώ που είχα γκρινιάξει αρκετά για τον πρώτο κύκλο!
80
Νάκης Αντωνίου
must
2019-01-04
H σειρά έχει έναν τρόπο να σε βάζει να πατάς συνέχεια το κουμπί για να δεις το τελευταίο επεισόδιο. Τα διάφορα σχέδια του Olaf εκτελούνται με εξωφρενικό τρόπο, μεταμφιέσεις, δράμα, αγωνία και πάνω που νομίζεις και εσύ και οι τρεις Baudelaires πως επιτέλους θα είναι ευτυχισμένοι, όλα ανατρέπονται με μακάβριο τρόπο, σε διάφορα εξ ίσου μουντά τοπία.
80
Λάζαρος Κολαξής
THIS IS NOT A BLOG
2019-01-02
Η σειρά επέστρεψε διατηρώντας όλα τα καλά στοιχεία της, όπως τις εξαιρετικές ερμηνείες, το μαύρο χιούμορ και τον εξαιρετικό αφηγητή, ενώ πρόσθεσε επιπλέον χαρακτήρες που έγιναν άμεσα αγαπητοί και συνέχισε να βασανίζει τα ορφανά με ευφάνταστους τρόπους.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση