81 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
6.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2

Περίληψη

Τρία ορφανά αδέρφια αντιμετωπίζουν αμέτρητα εμπόδια και έναν σατανικό θείο στην προσπάθειά τους να ανακαλύψουν την αλήθεια γύρω από τον μυστηριώδη θάνατο των γονιών τους. Η σειρά βασίζεται στα 13 παιδικά βιβλία "A series of unfortunate events" (Μια σειρά από ατυχή γεγονότα, Ελληνικά Γράμματα) του Λέμονι Σνίκετ. 

Είδος:Δράμα
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Μαρκ Χούντις, Μπάρι Σόνενφελντ
Πρωταγωνιστούν:Νιλ Πάτρικ Χάρις, Πάτρικ Γουορμπάρτον, Μαλίνα Βάισμαν, Λούις Χάινς
Διάρκεια:50
85
Xριστίνα Καλογεροπούλου
2018-04-08
Το αναπάντεχο και σημαντικότερο είναι πως τα επεισόδια μιας φαινομενικά νεανικής σειράς, είναι τόσο πλούσια και σύνθετα. Έξυπνα και ζωηρά, όπως και τα ίδια τα βιβλία του Ντάνιελ Χάντλερ –ο οποίος έχει γράψει το σενάριο και για αρκετά επεισόδια- και ταυτοχρόνως ζοφερά όσο πρέπει. Τα μαθήματα που μπορούν να δοθούν μέσα από τις ιστορίες των Μποντλαίρ είναι σαν μία επίκαιρη συζήτηση που η κοινωνία έχει ανάγκη να ξεκινήσει να κάνει.
80
Κωνσταντίνος Καραγάνης
2018-04-06
Η δεύτερη σεζόν είναι μεγαλύτερη, καλύτερη, πιο οργανωμένη, πιο ελεύθερη, διατηρώντας το ύφος και την αισθητική της πρώτης, αλλά, σαν άλλος Harry Potter, ελάχιστα πιο ενήλικη.
80
Στάθης Ιωάννου
ο νέο υλικό που βλέπαμε να "ζωντανεύει" μπροστά μας σε συνδυασμό με τη γρήγορη πλοκή που είχε ο δεύτερος κύκλος, τον έκαναν αμέσως πολύ καλύτερο από τον πρώτο. Και το λέω εγώ που είχα γκρινιάξει αρκετά για τον πρώτο κύκλο!
80
Η σειρά επέστρεψε διατηρώντας όλα τα καλά στοιχεία της, όπως τις εξαιρετικές ερμηνείες, το μαύρο χιούμορ και τον εξαιρετικό αφηγητή, ενώ πρόσθεσε επιπλέον χαρακτήρες που έγιναν άμεσα αγαπητοί και συνέχισε να βασανίζει τα ορφανά με ευφάνταστους τρόπους.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση