72 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
8.5 με βάση 6 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μίνι σειρά 4 επεισοδίων. Ερευνώντας τη δολοφονία ενός πιτσαδόρου, μια αστυνομικός στο Λονδίνο ξεσκεπάζει μια συνωμοσία στην οποία αναμειγνύονται έμποροι ναρκωτικών, λαθρέμποροι και κατάσκοποι.

Είδος:Δράμα, Εγκλήματος, Μυστηρίου
Χώρα:Ην. Βασίλειο
Δημιουργός:Ντέιβιντ Χερ
Πρωταγωνιστούν:Κάρι Μάλιγκαν, Τζον Σιμ, Νίκολα Γουόκερ, Μπίλι Πάιπερ
Διάρκεια:57
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
100
Νίκος Μουρατίδης
2018-05-10
Είναι αριστούργημα και σας την συστήνω ανεπιφύλακτα. Είναι μόνο 4 επεισόδια και όταν τελειώνει, θέλεις κι΄ άλλο.
70
Γιάννης Λυμπέρης
2018-05-08
Tη βλέπεις μέχρι το τέλος, αλλά η ένταση του 1ου επεισοδίου δεν ακολουθείται όσο θα περίμενες στα επόμενα και κυρίως στο φινάλε. Δεν αναζήτησε εύκολες λύσεις, αλλά στο τέλος ναι μεν παραδέχεσαι την αλάνθαστη δουλειά αλλά δεν παραβλέπεις πως ίσως χάθηκε μια ευκαιρία για κάτι πανίσχυρο...
70
Ιωσηφίνα Γριβέα
2018-05-06
Ο Χερ έχει μεγάλες ιδέες για τα ζητήματα που θέλει να θίξει, τις αδικίες του μεταναστευτικού συστήματος δηλαδή, τις ταξικές διαφορές, το μετατραυματικό σοκ που αφήνει ένας πόλεμος, αλλά μονάχα τέσσερις ώρες για να τις αναπτύξει. Αυτό πρακτικά τον αναγκάζει να χρησιμοποιεί τους χαρακτήρες του για εύκολες παρακάμψεις που απλουστεύουν το νόημα για να εκφράσουν τα προσωπικά του πιστεύω, αντί να τους δώσει δικές τους φωνές. Το μυστήριο όμως παραμένει ζωντανό και ολοκληρώνεται σε ένα εκρηκτικό συναισθηματικά φινάλε.
70
LorneMalvo
2018-05-04
Το Collateral δεν είναι η καλύτερη σειρά που θα δείτε, αλλά έχει ενδιαφέρον ο τρόπος που συνδυάζει το μυστήριο με τα σύγχρονα πολιτικά προβλήματα του Ηνωμένου Βασιλείου και όχι μόνο. Μπορεί να μην το κάνει πάντα καλά, αλλά φτάνει πολύ κοντά στον στόχο και αυτό είναι το σημαντικό.
50
Αλέξανδρος Κυριαζής
2018-05-02
Το Collateral μοιάζει με μια άνοστη τούρτα πανέμορφα στολισμένη με πλούσιο γλάσο. Λυπάσαι να τη πετάξεις, αλλά όταν δοκιμάσεις, συνειδητοποιείς ότι είναι σκέτη ζάχαρη με νερό.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση