70 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
7.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μια κινηματογραφική εκδοχή των πραγματικών ερευνών που προσπάθησαν να ρίξουν φως στις δολοφονίες των θρυλικών ράπερ Τούπακ Σακούρ και Μπίγκι Σμολς.

Είδος:Βιογραφία, Εγκλήματος
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Κάιλ Λόνγκ
Πρωταγωνιστούν:Τζος Ντιμέλ, Τζίμι Σίμπσον, Μποκίμ Γούντμπαϊν
Διάρκεια:45
80
Δημήτρης Πολιτάκης
2018-06-12
Ίσως η πιο συναρπαστική από τις σειρές δραματοποιημένης επανεξέτασης «αληθινών εγκλημάτων» που συγκλόνισαν την αμερικανική –και, κατ' επέκταση, την παγκόσμια– κοινή γνώμη.
80
Δημήτρης Μπούτσικος
2018-06-10
Το 'Unsolved' θα σε κρατήσει αιχμάλωτο και αυστηρά προσκολλημένο στην οθόνη του υπολογιστή σου για 10 περίπου ώρες. Αυτές τις 10 ώρες δεν θα μπορείς να αρθρώσεις ούτε λέξη. Παρόλα αυτά, για να καταφέρεις να τελειώσεις τη σειρά μονορούφι, ίσως χρειαστεί απλώς να αναπνέεις.
70
Μιχάλης Σταύρου
2018-06-08
Το γεγονός πως και τα δύο εγκλήματα παραμένουν άλυτα, κάνει ακόμη πιο συναρπαστική τη σειρά, αφού η αναζήτηση της αλήθειας δεν είναι μόνο... δουλειά της Αστυνομίας, αλλά και του θεατή. Ο οποίος αυτομάτως μετατρέπεται σε ερευνητή και μπαίνει στο τριπάκι πάσης φύσεως και κατεύθυνσης εικασιών που έχουν καταγραφεί για τις δύο δολοφονίες.
70
Πάνος Νέζος
2018-06-06
Το Ανεξιχνίαστο: Τούπακ και Μπίγκι είναι μια σειρά η οποία δεν απευθύνεται μόνο σε όσους είναι φαν της χιπ-χοπ/ραπ σκηνής. Κάλλιστα μπορούν να την παρακολουθήσουν και όσοι δεν έχουν ιδέα από αυτού του είδους τη μουσική. Βλέποντας κανείς τη σειρά αυτή, εκτός από το προφανές, την προσπάθεια εξιχνίασης μιας αστυνομικής υπόθεσης, παίρνει μια γεύση και από τον σκοτεινό κόσμο των συμμοριών.
70
Φανή Βασιλοπούλου
2018-06-04
Το "Unsolved" είναι μία καλή σειρά, όχι τόσο συγκλονιστική όσο το "American Crime Story" αλλά αρκετά ευχάριστη όπως το "Law and Order True Crime: The Menendez Murders".
50
Καζανάς Kώστας
2018-06-02
Κάπου εδώ βρίσκεται το βασικό σφάλμα της σειράς! Οι δύο αυτοί ράπερ δεν είναι απλά κάποιες εκκεντρικές προσωπικότητες που τις μαθαίνουμε στην σειρά απλά για να κατανοούμε τις κινήσεις της αστυνομίας. Είναι το Α και το Ω της ιστορίας, είναι δύο άνθρωποι σύμβολα που πήγαν την ραπ μουσική ένα βήμα (ή και (δύο, τρία, πολλά) παραπέρα και δύο άνθρωποι σύμβολα για μία ολόκληρη γενιά, κάτι που δεν φαίνεται στο Unsolved.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση