76 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
8.7 με βάση 7 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Με αφορμή το θάνατο ενός δεκαπεντάχρονου Αφροαμερικανού στο Τζέρσεϊ Σίτι, η αστυνομία συγκαλύπτει γεγονότα, ενώ γίνεται προσπάθεια να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Είδος:Αστυνομική
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Βίνα Σουντ
Πρωταγωνιστούν:Κλερ-Χόουπ Ασιτέι, Ρετζίνα Κινγκ, Μπο Ναπ, Μάικλ Μόσλεϊ
Διάρκεια:54-80
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
80
Σπύρος Νικολούζος
Like.com.cy
2021-08-08
Το «Seven Seconds» είναι στην ουσία ένα αστυνομικο-δικαστικό δράμα που μέσα στα 10 επεισόδια του εξερευνά αληθινές ιστορίες πίσω από τις επικεφαλίδες των εφημερίδων. Αρχικά η σειρά κυλά αργά, ίσως υπερβολικά και με σκηνές που θα μπορούσες να πεις ότι είναι και αχρείαστες. Αλλά όχι σε σημείο που να βαριέσαι, καθώς μ' αυτό τον τρόπο κτίζονται σιγά-σιγά οι χαρακτήρες και κυρίως του θύματος.
77
Nikos Vel 
Lord of the Series
2021-08-06
Το δυνατότερο κομμάτι της είναι αυτό των ερμηνειών, με το καλό σενάριο και την ωραία σκηνοθεσία να ακολουθούν. Δεν είναι ευχάριστη σειρά (από άποψη γεγονότων) αλλά αξίζει να τη δείτε.
75
Ιωσηφίνα Γριβέα
Oneman.gr
2021-08-04
Αφού βασανίσει το κοινό με τέσσερα αργόσυρτα, πλην όμως φοβερά καλογυρισμένα επεισόδια - το 2ο μάλιστα είναι σκηνοθετημένο από τον οσκαρικό Jonathan Demme (RIP) - που ξοδεύουν τηλεοπτικό χρόνο σε αχρείαστες σκηνές, καταφέρνει να σκιαγραφήσει με σεβασμό και φροντίδα τον χαρακτήρα του Brenton όταν τόσες και τόσες παρόμοιες σειρές δίνουν το βάρος στους θύτες και όχι στα θύματα. Κινείται επίσης πολύ άνετα στο γκρίζο των χαρακτήρων της, χωρίς να νιώθει την παραμικρή ανάγκη να τους δικαιολογήσει.
70
Κατερίνα Σιδηροπούλου
Cinepivates
2021-08-02
Η Βίνα Σουντ δημιούργησε μια σειρά 10 καλογυρισμένων επεισοδίων, που αν και σε κάποια σημεία τους κάνουν «κοιλιά», εντούτοις καταφέρνει κάτι που όμοιες παραγωγές σπάνια το κάνουν: δίνει έμφαση τόσο στους θύτες όσο και στο θύμα, σκιαγραφώντας τον χαρακτήρα του με πολύ προσοχή και σεβασμό.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση