80 Βαθμολόγιο
με βάση 18 κριτικές
8.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ένας ψυχοπαθής έφηβος και μια ατίθαση νεαρή που διψάει για περιπέτεια ξεκινούν ένα δυσοίωνο οδικό ταξίδι, σε μια σκοτεινή κωμική σειρά βασισμένη σε κόμικ.

Είδος:Δράμα, Κωμωδία
Χώρα:Ην. Βασίλειο
Δημιουργός:Τζόναθαν Έντουιστλ
Πρωταγωνιστούν:Τζέσικα Μπάρντεν, Άλεξ Λόθερ, Στιβ Όραμ, Κριστίν Μπότομλι
Διάρκεια:20
90
Δημήτρης Πολιτάκης
2018-01-20
Η βρετανική σειρά οκτώ 20λεπτων επεισοδίων αποτελεί ένα τηλεοπτικό κομψοτέχνημα ευαισθησίας, σαρκασμού και αιώνιας εφηβικής προσμονής.
90
Αλέξανδρος Παπαγεωργίου
2018-01-18
Το The End of the F***ing World είναι αστείο, είναι πικρό, είναι αισθητικά απολαυστικό, είναι φουλ στυλιζαρισμένο, είναι δραματικά πλήρες και συμπαγές. Δεν χρειαζόμαστε 2η σεζόν. Χρειαζόμαστε περισσότερες σειρές σαν κι αυτήν.
85
Στέργιος Πουλερές
2018-01-16
Όταν αυτή η σειρά τοποθετεί στο κέντρο του κάδρου της δύο έφηβους που καταλαμβάνονται από ψυχοπαθείς ιδέες και οι φαντασιώσεις τους ή οι πράξεις τους γυρίζουν επιδεικτικά την πλάτη στην λογική και την φυσιολογική εφηβική αταξία, τότε οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος για παν ενδεχόμενο. Μόνο που όποια προετοιμασία κι αν κάνεις, το σοκ δεν το γλυτώνεις στο τέλος. Τίποτα δεν μπορεί να σε προδιαθέσει για αυτό που ολοκληρώνει την πορεία των δύο έφηβων 17χρονων.
80
Θοδωρής Δημητρόπουλος
2018-01-14
Η αγγλική σειρά, ένα θαύμα ρυθμού και ενέργειας, αποτελείται από 8 επεισόδια που συχνά καταλήγουν ακόμα και συντομότερα των 20 λεπτών. Ευτυχώς δηλαδή το Netflix απλά το αγόρασε και μας το σύστησε και δεν ήταν η εξαρχής πλατφόρμα παραγωγής του.
80
Παύλος Γκουγιάννος
2018-01-12
Γεμάτο black humor και βρετανικό φλέγμα, όπου το μακάβριο μετατρέπεται από ανοίκειο σε μία διαφορετική πρόσληψη του κόσμου γύρω μας.
80
Georgia Kotsiopoulou
2018-01-10
Οι στιγμές που θα γελάσεις κατά τη διάρκεια των επεισοδίων είναι ισάριθμες με εκείνες που θα αναρωτηθείς για τα ανθρώπινα συναισθήματα και για την αξία του να λες αυτό που σκέφτεσαι. Μερικές φορές πρέπει να ξεστομίσεις το "είσαι μαλάκας" και να πεις ξεκάθαρα αυτό που θες. Μερικές φορές πρέπει να βάλεις φωτιά στο λάθος σου και να πας παρακάτω. Και μερικές φορές πρέπει να αποδέχεσαι ότι το "παρακάτω σου" μπορεί να είναι ένα ακόμα λάθος.
80
Καζανάς Kώστας
2018-01-08
Το The End Of The F***ing World καταφέρε σε σύνολο 3 ωρών να μας δημιουργήσει ένα γλυκόπικρο συναίσθημα. Από την μία οι σκέψεις ότι τα πάντα είναι μάταια, και από την άλλη ένα κρυφό χαμόγελο και μία ελπίδα ότι ο κόσμος αυτός, αλλάζει.
80
Κωνσταντίνος Σολδάτος
2018-01-06
Η σειρά είναι ένα δράμα με στοιχεία μαύρης κωμωδίας, καυστική, θίγει ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία του 21ο αιώνα, με βασικό θέμα όμως να δείξει την εφηβική οργή. Προσεγμένη σκηνοθετικά και σεναριακά.
80
ManoMeter
2018-01-04
Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα πολλά μπορούν να συμβούν μέσα σε οχτώ εικοσάλεπτα επεισόδια... Δείτε το!
55
Άρης Αλεξανδρής
2018-01-02
Νομίζω πως, τελικά, το The End of the F***ing World επιδεικνύει υπερβάλλοντα ζήλο στο να δώσει περιεχόμενο και στιβαρότητα σε μια φάση της ζωής που εκ των πραγμάτων στερείται περιεχομένου και στιβαρότητας. Κατασκευάζει ένα μοντέλο μικρομέγαλου (η στιχομυθία -I don't like my life -So do something με έκανε να ντραπώ με τη δηθενιά της) που σήμερα είναι εντελώς ανεπίκαιρο, γιατί τα πλημμυρισμένα από πληροφορία παιδιά δεν τρέφουν πια (τόσες) αυταπάτες.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση