65 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η Δυναστεία επιστρέφει σ' ένα εκσυγχρονισμένο reboot που ακολουθεί δυο από τις πλουσιότερες οικογένειες της Αμερικής, τους Κάρινγκτον και τους Κόλμπι, στη διαμάχη τους για κυριαρχία της περιουσίας τους και των παιδιών τους. Η αφήγηση της σειράς γίνεται κυρίως από την οπτική ματιά δυο γυναικών που συγκρούονται: της Φάλον Κάρινγκτον, κόρης του δισεκατομμυριούχου Μπλέικ Κάρινγκτον και της μέλλουσας μητριάς της, της Κρίσταλ, μιας γυναίκας από τη Λατινική Αμερική, την οποία ο γάμος της θα φέρει μέσα στον πιο παντοδύναμο κλοιό της αμερικανικής κοινωνίας.

Είδος:Δράμα
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Sallie Patrick, Stephanie Savage, Josh Schwartz
Πρωταγωνιστούν:Elizabeth Gillies, Nathalie Kelley, James Mackay, Sam Adegoke
Διάρκεια:42
80
Νάνσυ Κωστακοπούλου
2017-12-06
Τι μπορεί να πάει λάθος όταν η ιστορία διαδραματίζεται σε μια τεράστια έπαυλη, οι πρωταγωνιστές έχουν πανάκριβα αυτοκίνητα, φανταστικά ρούχα, κρυφούς εραστές και οι πισώπλατες μαχαιριές είναι καθημερινά στην ατζέντα τους; Τίποτα. Η «Δυναστεία» είναι το πιο απαραίτητο τηλεοπτικό glam αυτή τη στιγμή.
60
Ελένη Σπανού
2017-12-04
Μια σαπουνόπερα με δραματική μουσική που είναι απροκάλυπτα fun και τη βλέπω με το αγόρι μου για να γελάμε. «Την παρακολουθούμε ειρωνικά you guys!»
55
Δημήτρης Πολιτάκης
2017-12-02
Το πρόβλημα με τη νέα Δυναστεία είναι ότι μοιάζει πολύ χλιαρή για να ασχοληθεί κανείς μαζί της ως «ένοχη απόλαυση». Θα έπρεπε ιδανικά να είναι πολύ πιο «trashy», «bitchy» και «meta». Εναλλακτικά, θα είχε ενδιαφέρον ίσως να ήταν αυστηρά μελό, υποδόρια και βαρύγδουπη, κάτι σαν Κραυγές και Ψίθυροι του Μπέργκμαν στο σύγχρονο Κολοράντο της ασυμμάζευτης πλουτοκρατίας.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση