66 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Περίληψη

Στην έκτη σεζόν, ο Όλιβερ προσπαθεί να συνδυάσει την πατρότητα με την προστασία του Σταρ Σίτι -μαζί με την ομάδα του Γκριν Άροου- από νέους και παλιούς εχθρούς.

Είδος:Περιπέτεια
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Γκρεγκ Μπερλάντι, Μαρκ Γκούγκενχαϊμ, Άντριου Κράισμπεργκ
Πρωταγωνιστούν:Στίβεν Αμέλ, Κέιτι Κάσιντι, Ντέιβιντ Ράμσεϊ, Γουίλα Χόλαντ
Διάρκεια:42
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
72
Chris
Lord of the Series
2020-02-08
Η σειρά έχει αρκετή δράση και ξύλο που θα σας κρατήσει. Οι χορογραφίες πολλές φορές επαναλαμβάνονται αλλά μέσα σε τόσα επεισόδια είναι αναμενόμενο.
70
nikos fekkas
FEKKAS MOVIES
2020-02-06
Το πρώτο μέρος της σεζόν δεν μου άρεσε και μου φάνηκε πως έψαχνε να βρει τα πατήματα του χωρίς να ξέρει που να εστιάσει! Το δεύτερο μισό όπου ο πραγματικός villain γίνεται ξεκάθαρος τα πάει πολύ καλύτερα και προσφέρει κάποιες δυνατές στιγμές!
60
Γιάννης Κωστίκας
MAXMAG
2020-02-04
Δυστυχώς η συνέχεια του Arrow δείχνει σαν να είμαστε σε κάθε σεζόν- την ίδια σεζόν θεατές. Νέοι εχθροί εμφανίζονται, οι ήρωες δεν έχουν να δείξουν κάποια παραπάνω εξέλιξη και κάπου εκεί αναφωνείς γιατί Θεέ μου βλέπω πάλι τα ίδια. -Αν και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι σεναριακά η σεζόν ήταν σαφώς καλύτερη σε σχέση με την προηγούμενη-.
60
Μάνος Βασιλείου- Αρώνης
Smassing Culture
2020-02-02
Πλέον δεν υπάρχει ελπίδα να ξαναδούμε τον Arrow των πρώτων χρόνων. Χάθηκε στο 1ο επεισόδιο αυτής της σεζόν. Απλά περιμένουμε το τέλος του.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση