81 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
8.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2

Περίληψη

Πρόκειται για την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του Stephen King. Ένας ψυχοπαθής δολοφόνος οδηγεί μια άσπρη Μερσεντές πάνω σε πλήθος κόσμου με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και να τραυματιστούν πολλοί άνθρωποι. Η υπόθεση παραμένει άλυτη και δυο χρόνια μετά, ο επικεφαλής της υπόθεσης, συνταξιούχος πλέον, αστυνομικός Μπίλι Χότζες, λαμβάνει απειλητικά μηνύματα από τον δολοφόνο.

Είδος:Θρίλερ
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:David E. Kelley
Πρωταγωνιστούν:Brendan Gleeson, Harry Treadaway, Kelly Lynch, Jharrel Jerome
Διάρκεια:60
90
Κωστής Γωγιός
2017-12-12
To "Mr Mercedes" είναι μία από τις καλύτερες σειρές που είδα φέτος, τόσο από άποψη cast και ηθοποιίας όσο, κι από σεναριακής άποψης και απόδοσης αυτού και σίγουρα μια από τις κορυφαίες μεταφορές έργου του King, διατηρώντας το μαύρο χιούμορ του.
80
Αντώνης Γκούμας
2017-12-10
Δείχνει ένα δυνατό θρίλερ που θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον στην παρακολούθηση, τόσο για την εξέλιξη της πλοκής όσο και για το πως θα αλληλεπιδράσουν τηλεοπτικά οι δυο αυτοί ηθοποιοί (ο «παλιός» Γκλίσον και ο «νέος» Τρένταγουεϊ) και αν θα ξεχωρίσει κάποιος περισσότερο από τον άλλο με την ερμηνεία του.
80
Μαρία Μαρκουλή
2017-12-08
Η ιστορία εξελίσσεται με τους τυπικούς όρους ενός αστυνομικού στόρι στο κυνήγι του κακού. Καταστάσεις πυροδοτούνται από τυχαία ή όχι τυχαία περιστατικά με σκόρπιες σκληρές και ωμές σκηνές που απέχουν ένα κλικ μόνο από τα καθημερινά και συνηθισμένα και τον παραλογισμό από πολλές διαφορετικές γωνίες φωτισμένο.
80
Στέργιος Πουλερές
2017-12-06
Η σκηνοθεσία του Τζακ Μπέντερ είναι ευρηματικά σωστή. Επιλέγει να εστιάσει στις εφιδρώσεις και στα πνευματικά ντελίρια των δύο πρωταγωνιστών. Από τη μία ο Μπιλ φέρνει συνεχώς στο μυαλό του τα πρόσωπα των νεκρών. Από την άλλη ο Μπρέιντι επιστρέφει σε εκείνες τις αναμνήσεις που διαμόρφωσαν το τώρα του.
80
Tζίνα Κουβαρά
2017-12-04
Το Mr. Mercedes τα έχει όλα: άρτια σκηνοθεσία από τον Jack Bender, εύστοχη μεταφορά μυθιστορήματος σε σενάριο σειράς από τον David E. Kelley και ερμηνείες απρόσμενα καλές από ολόκληρο το cast.
75
Σπύρος Νικολούζος
2017-12-02
Ο σκηνοθέτης Τζακ Μπέντερ...οδηγεί την κάμερα με μαεστρία, επιλέγοντας να εστιάσει στις εκφράσεις (ειδικά οι γκριμάτσες του Γκίλσον είναι όλα τα λεφτά), τους προβληματισμούς και τις ψυχολογικές καταστάσεις των δύο πρωταγωνιστών.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση