69 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
7.0 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2

Περίληψη

Ο Δρ. Έλντον Τσανς είναι νευροψυχίατρος του εγκληματολογικού και εργάζεται στο Σαν Φρανσίσκο. Ύστερα από μια λάθος απόφαση σχετικά με μια ασθενή του που φαίνεται να πάσχει από διαταραχή πολλαπλής προσωπικότητας, ο Τσανς θα βρεθεί στη δίνη ενός βίαιου και επικίνδυνου κόσμου λανθασμένης ταυτοποίησης, αστυνομικής διαφθοράς και ψυχικών ασθενειών.

Είδος:Δράμα, Θρίλερ, Μυστηρίου
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Alexandra Cunningham, Kem Nunn
Πρωταγωνιστούν:Hugh Laurie, LisaGay Hamilton, Greta Lee, Ethan Suplee
Διάρκεια:60
Κατάσταση:Ακυρώθηκε
90
Στελίνα Θεοδοσοπούλου, Γεράκου Γιώτα
2017-01-10
Μαγνητίζει από την πρώτη στιγμή, με τους χαρακτήρες του, την μοναδική αφήγηση του Laurie και τη "σκοτεινή" πλευρά της ψυχολογίας.
75
Στέργιος Πουλερές
2017-01-08
Ο ρόλος που υποδύεται ο Ίθαν Σάπλι, είναι το καλύτερο second unit σε σειρά για τη φετινή σεζόν και η ανάμειξη του με την νευροψυχιατρική σκοπιά του Λόρι στο Chance είναι το καλύτερο σημείο κάθε επεισοδίου.
70
Νεκτάριος Παπασπύρου
2017-01-06
Ο πρώτος κύκλος κυλά με σχετικά αργούς ρυθμούς βάζοντάς σε σταδιακά στην υπόθεση και γνωρίζοντάς σου τους βασικούς χαρακτήρες των ηρώων... Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι δεν βλέπεται ευχάριστα.
60
Παναγιώτης Λειβαδάρος
2017-01-04
Μια δραματική σειρά που ενώ δεν έχει να προσφέρει τίποτα το ιδιαίτερο, θα κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον σου. Αν είσαι φαν του Hugh Laurie και του House και ψάχνεις κάτι χαλαρό για να περάσει η ώρα, τότε αξίζει να της δώσεις μια ευκαιρία.
50
ΓΜ
2017-01-02
Τη δεδομένη στιγμή το «Chance» δε μοιάζει μια σημαντική σειρά και το πιθανότερο είναι να μην κερδίσει ποτέ περισσότερο hype.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση