73 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
6.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Περίληψη

Στον πέμπτο κύκλο εμφανίζονται ο Γενικός Εισαγγελέας της Star City, Adrian Chase (Josh Segarra), η ρεπόρτερ της Coast City, Susan Williams (Carly Pope), ο Rene Ramirez/Wild Dog (Rick Gonzalez) και ο μεγαλοκακοποιός Tobias Church (Chad L. Coleman).

Είδος:Δράσης & Περιπέτειας, Εγκλήματος
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Greg Berlanti, Marc Guggenheim, Andrew Kreisberg
Πρωταγωνιστούν:Stephen Amell, Katie Cassidy, David Ramsey, Willa Holland
Διάρκεια:42
80
Κωνσταντίνος Πάτρας
2017-12-10
Μετά από δύο αντικειμενικά βαρετές χρονιές, η 5η σεζόν προσπάθησε να ανανεώσει τη σειρά μέσω μίας ήδη δοκιμασμένης συνταγής, η οποία και την είχε φέρει στην κορυφή πριν κάποια χρόνια. Γενικότερα, το όραμα των παραγωγών πέτυχε και η 5η σεζόν της σειράς αποτελεί σίγουρα το "καλύτερο Arrow" που έχουμε δει εδώ και καιρό!
80
Θοδωρής Δημητρόπουλος
2017-12-08
Η σειρά φέτος είχε καλύτερο universe από το 'Supergirl', καλύτερο ξύλο από το 'Iron Fist', και περισσότερο χαβαλέ από το 'Flash', δηλαδή τι να πω, το χάρηκα.
75
smassingculture
2017-12-06
Αν είστε από αυτούς που σταμάτησαν να βλέπουν Arrow επειδή απογοητεύτηκαν από την τέταρτη σεζόν, μην ανησυχείτε φίλοι μου, επειδή το Arrow είναι καλό και πάλι! Αξίζει να του δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία!
75
Σ.
2017-12-04
Μπορεί η σεζόν να μη ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις και να μη γλιτώσαμε τα κλισέ αλλά είχαμε κι ορισμένα πολύ καλά επεισόδια στο κομμάτι των εξελίξεων ενώ υπήρξαν κι επεισόδια που ασχολήθηκαν και με επίκαιρα θέματα (όπως η οπλοκατοχή στο 13ο επεισόδιο).
55
Γεράκου Γιώτα
2017-12-02
Αν και η πέμπτη σεζόν ήταν αρκετά πιο βελτιωμένη, η σειρά και πάλι πάσχει από πολλά προβλήματα που κουράζουν στην προβολή της. Ευτυχώς, οι σκηνές δράσης της εξακολουθούν να είναι καλές.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση