78 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η σειρά διαδραματίζεται στον κόσμο της πολιτικής στην Ουάσιγκτον και ακολουθεί μια νεαρή κοπέλα που αναλαμβάνει την πρώτη της δουλειά στην πρωτεύουσα και ανακαλύπτει δύο πράγματα: Πρώτον, η κυβέρνηση έχει σταματήσει να λειτουργεί και δεύτερον, κάτι μυστηριώδες έχει αρχίσει να συμβαίνει στα μυαλά πολλών γερουσιαστών και υπαλλήλων του Κογκρέσου.

Είδος:Δράμα, Κωμωδία, Τρόμου
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Michelle King, Robert King
Πρωταγωνιστούν:Mary Elizabeth Winstead, Beth Malone, Danny Pino, Tony Shalhoub
Διάρκεια:44
Κατάσταση:Ακυρώθηκε
80
Κωστής Γωγιός
2017-08-08
Αξίζει κάθε λεπτό του σύντομου τηλεοπτικού βίου της, σαν τη βραχύβια ζωή ενός τζιτζικιού.
80
Θοδωρής Δημητρόπουλος
2017-08-06
Eίναι τόσο διαρκώς απολαυστική που μετά το πρώτο επεισόδιο κάπου παύεις να σκέφτεσαι μελλοντικά, παίζοντας τον έξυπνο, διερωτώμενος τι πάει πού και πόσο μπορεί να συντηρηθεί το τάδει κόνσεπτ. Περνάς απλά πολύ καλά- η σειρά είναι απολαυστικά περίεργη και ακατάπαυστα διασκεδαστική.
80
Αβραάμ Σεκέρογλου
2017-08-04
Braindead, η νέα σειρά του CBS, που εξέπληξε με την πρωτοτυπία και την φρεσκάδα της, παίρνει όλο το πολιτικό κατεστημένο στις ΗΠΑ, το αποδομεί και σατιρίζει όσο δεν πάει τις ατέλειες και τις ιδιομορφίες του. Δεν παίρνει πολιτική θέση, βαράει αλύπητα και τις δυο πλευρές και προσφέρει διασκέδαση αλλά και λίγο προβληματισμό (αν φυσικά θέλεις να προβληματιστείς).
70
Αντώνης Γκούμας
2017-08-02
Υπερβολικά χιουμοριστικό ως σενάριο, εμπεριέχοντας και μπόλικη δόση μαύρου χιούμορ, που θα σας κάνει συχνά να αναρωτηθείτε «βρε μπας και όντως τελικά αυτό έχει συμβεί;»!
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση