63 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2

Περίληψη

Καλοκαίρι του 1974, Αμμόχωστος. Η επιχείρηση «Αττίλας 2» μπαίνει σε πλήρη εφαρμογή. Η νεαρή Χριστίνα τρέχει πανικόβλητη με το μωρό της στην αγκαλιά για να σωθεί από τους τουρκικούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς. Το ωστικό κύμα μιας βόμβας που σκάει πολύ κοντά της, την ρίχνει στο έδαφος και χάνει τις αισθήσεις της. Όταν συνέρχεται, το μωρό της έχει χαθεί και κανείς δεν γνωρίζει τι έχει απογίνει.

Είδος:Δράμα
Χώρα:Ελλάδα
Δημιουργός:Βάνα Δημητρίου
Πρωταγωνιστούν:Γιάννης Μπέζος, Κοραλία Καράντη, Χρήστος Λούλης, Αντρέας Γεωργίου
Διάρκεια:65-91
80
Κωνσταντίνος Αντωνάτος
yupiii.gr
2024-01-12
Εξαιρετική "Famagusta" από κάθε άποψη. Να τη δείτε μέχρι τέλους!
70
Άκης Φωτόπουλος
Youfly.com
2024-01-10
Το πρώτο επεισόδιο σε βάζει άμεσα στο θέμα, χωρίς περιττές σκηνές. Η πλοκή είναι γρήγορη, ενώ το μυστήριο, που στην πορεία δημιουργείται, σε κρατάει σε εγρήγορση για τη συνέχεια. Το σενάριο από την Βάνα Δημητρίου είναι ενδιαφέρον ενώ η σκηνοθεσία του Αντρέα Γεωργίου αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις.
60
Βίκυ Διαμάντη
intronews.gr
2024-01-08
Ως πρώτη εντύπωση, ναι αξίζει να δούμε τη Famagusta και πιστεύω ότι δεν θα μας απογοητεύσει, φτάνει να μην πέσει στην παγίδα των κλισέ της σαπουνόπερας και να συνεχίσει να δίνει έμφαση στο συναίσθημα.
60
Κωνσταντίνος Δεσποτάκης
neolaia.gr
2024-01-06
Το «Famagusta» είναι σαν να βρίσκεται σε μία συνεχή εσωτερική μάχη. Μία μάχη ανάμεσα στην βαριά και άκρως σημαντική ιστορία που έχει σκοπό να πει και του μελοδράματος και της σαπουνόπερας που έχουμε συνηθίσει στην ελληνική τηλεόραση.
60
Ιάσονας Τριανταφυλλίδης
Youfly.com
2024-01-04
Δεν ξέρω τι είναι αυτό που εμποδίζει αυτή τη σειρά να είναι πραγματικά εξαιρετική ενώ έχει όλα τα στοιχεία για να είναι. Ή μάλλον ξέρω. Το «Famagusta», η σειρά του MEGA, δεν έχει ένα από τα βασικά όπλα που κάνανε τη «Γη της ελιάς» τόσο αγαπητή και δημοφιλή τρία χρόνια τώρα και αυτό είναι ο ρυθμός.
50
Ελισσαίος Βγενόπουλος
Cityportal.gr
2024-01-02
Το «Famagusta» είναι σαν να βρίσκεται σε μία συνεχή εσωτερική διαμάχη, ανάμεσα στο σκληρό και δυνατό θέμα που πρέπει να αφηγηθεί και του συνηθισμένου μελοδράματος, το οποίο για λόγους τηλεθέασης πρέπει να υπερκεράσει την ιστορικότητα και να ξεφύγει στην ευκολία και την κοινοτοπία.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση