Ποινικό Μητρώο : Season 1(2024)
(Criminal Record : Season 1)  

80 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
7.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Στην καρδιά του Λονδίνου, ένα ανώνυμο τηλεφώνημα φέρνει αντιμέτωπους δύο λαμπρούς ντετέκτιβ, μια γυναίκα στο ξεκίνημα της καριέρας της κι έναν δικτυωμένο άντρα αποφασισμένο να προστατέψει την παρακαταθήκη του, σε μια μάχη για να διορθωθεί μια παλιά δικαστική πλάνη.

Είδος:Αστυνομική, Θρίλερ
Χώρα:Ην. Βασίλειο
Δημιουργός:Πολ Ράτμαν
Πρωταγωνιστούν:Κας Τζάμπο, Πίτερ Καπάλντι, Τσάρλι Κριντ-Μάιλς, Στίβεν Κάμπελ Μουρ
Διάρκεια:43-52
90
Άννα Μαρία Γιαννάκη
DEPART
2024-02-12
Σαν πρώτο/διπλό επεισόδιο, μπορώ να πω πως προτείνω τη θέαση της σειράς και έχει αρκετό ενδιαφέρον, ειδικά για όσα άτομα είναι φαν του είδους.
80
Μαρία Μαρκουλή
MARIA MARKOULI
2024-02-10
Από το Λονδίνο του σήμερα, με γερό δίδυμο στην εγκληματική καρδιά του, Cush Jumbo και Peter Capaldi, στα 8 επεισόδια, δεν φάνηκε ούτε λεπτό περιττό.
80
Θοδωρής Δημητρόπουλος
news247.gr
2024-02-08
Θριαμβεύει με τα πιο απλά συστατικά: Δύο σπουδαίες ερμηνείες, έναν αληθινό κόσμο, και μια ιστορία που έχει κάτι να πει.
80
Ιωσηφίνα Γριβέα
Oneman.gr
2024-02-06
Το Criminal Record είναι μια συναρπαστική εξερεύνηση των προκαταλήψεών μας, της ανθρώπινης εμμονής με την εξουσία, και του τι είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε για να προσκολληθούμε στις αφηγήσεις που έχουμε δημιουργήσει για τους άλλους ανθρώπους και τον κόσμο γύρω μας.
80
Γ. Αντίοχος
OW.GR
2024-02-04
Ο Βρετανός παραγωγός και σεναριογράφος της σειράς παίρνει με το «Criminal Record» τη δημιουργική του εκδίκηση. Παραδίδει μια απόλυτα μοντέρνα, αγωνιώδη και γεμάτη κοινωνικούς προβληματισμούς μονομαχία στην οθόνη, που δεν πρέπει να χάσετε.
70
Μαριάντζελα Παπαχρήστου
IGN Greece
2024-02-02
Οι καταπληκτικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών μας ξεχωρίζουν τη σειρά σε κάποιο βαθμό, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να αγνοήσουμε τα προφανή λάθη της σειράς και τα προβλέψιμα plot twists της.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση