73 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Τρεις γυναίκες, μετά από μια καταστροφική πυρκαγιά, θα προσπαθήσουν να ξαναχτίσουν τις ζωές τους και να ακολουθήσουν τα αληθινά τους «θέλω». Θα καταφέρουν να ξαναγεννηθούν και να βρουν την πραγματική ευτυχία; Στο δρόμο τους, θα βρεθούν τέσσερις άνδρες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πορεία τους.

Είδος:Δράμα
Χώρα:Ελλάδα
Δημιουργός:Ρένα Ρίγγα
Πρωταγωνιστούν:Αντρέας Κωνσταντίνου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Λευτέρης Ελευθερίου, Άλκηστις Ζιρώ
85
Chris Gi
Lord of the Series
2023-10-10
Η σεναριογράφος της σειράς Ρένα Ρίγγα, έχει μεταφέρει μια δυνατή ιστορία με το καλύτερο τρόπο για τα ελληνικά δεδομένα και παρόλο που η σειρά προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα δεν βλέπουμε τις εξελίξεις να τρέχουν βραδέως, αλλά με ήπιο τρόπο ώστε και να κρατάει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών αλλά και να μην κουράζει ταυτόχρονα.
70
Βασιλεία Καλαφάτη
αθηνόραμα
2023-10-08
Ένα πιλοτικό επεισόδιο που υπόσχεται τόσο μέσω της αισθητικής όσο και των θεματικών - η ενδοοικογενειακή βία και η απενοχοποίηση των επιζωσών , ο κακοποιητής που δεν είναι "παλαιάς κοπής" αλλά το "καλό παιδί" με όνομα και εξουσία, η κοινωνική υποκρισία, η περίπλοκη διαπραγμάτευση της αυτοδιάθεσης - μία επίκαιρη σειρά υψηλών προδιαγραφών, άμεσα επηρεασμένη από την εποχή μας και εναρμονισμένη με το σύγχρονο τοπίο της τηλεοπτικής μυθοπλασίας.
70
Άκης Φωτόπουλος
Youfly.com
2023-10-06
Προσεγμένη και καλοδουλεμένη η διασκευή σεναρίου από την έμπειρη Ρένα Ρίγγα ενώ ξεχωριστή αναφορά αξίζουν τα φροντισμένα σκηνικά του Δημήτρη Κατσίκη και τα κοστούμια της Μαρίας Κοντοδήμα, αλλά και οι ταιριαστές νότες της Ειρήνης Σκυλακάκη που υπογράφει την μουσική της σειράς.
70
Ιάσονας Τριανταφυλλίδης
Youfly.com
2023-10-04
Ενδιαφέρουσα σειρά με εξαιρετική παραγωγή και πολύ καλούς συντελεστές.
70
Κωνσταντίνος Αντωνάτος
yupiii.gr
2023-10-02
Η σειρά δεν υπολείπεται σε τίποτα -για ελληνική σειρά- από μία καλή σύγχρονη σειρά. Είναι καλοσκηνοθετημένη, γρήγορη, άμεση, με ωραία φωτογραφία. Δεν συγκρίνεται με την υπερσυμπαραγωγή του Netflix και του TF1 καθώς εκεί μιλάμε για έργο εποχής, άλλη διακόσμηση και άλλη δομή κτηριακής εγκατάστασης και έτσι αποδίδεται η φωτιά με διαφορετικό τρόπο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση