53 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Σεπτέμβριος 1969, Μάταλα. Η νεαρή γιατρός Υπατία Αρχοντάκη επιστρέφει από το Λονδίνο, προκειμένου να ανακοινώσει στην οικογένειά της ότι σκοπεύει να παντρευτεί τον Γιώργο, ο οποίος ζει μαζί της στο Λονδίνο και εργάζεται στα ναυτιλιακά. Το πρώτο βράδυ στα Μάταλα θα γνωρίσει την περίεργη, αλλά και φιλόξενη κοινότητα των «παιδιών των λουλουδιών», μέλος της οποίας είναι και ο Χάρι, τον οποίο και θα ερωτευτεί. Σύντομα όμως μια τραγική δολοφονία θα συνταράξει την περιοχή.

Είδος:Δράμα
Χώρα:Ελλάδα
Δημιουργός:Γιώργος Χρυσοβιτσάνος, Κώστα Γεραμπίνης
Πρωταγωνιστούν:Δανάη Μιχαλάκη, Δημήτρης Μοθωναίος, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Γιούλικα Σκαφιδά
Διάρκεια:49-70
60
Βασιλεία Καλαφάτη
αθηνόραμα
2023-09-12
Σε αντίθεση με την επικρατέστερη κοινή γνώμη που θέλει τα Μάταλα παραδεισένια και ιδανικά, "Η παραλία" τολμά να θίξει τις πιο σκοτεινές και λιγότερο θεατές πτυχές του τόπου, ο οποίος πρωταγωνιστεί ως ταυτόχρονα ειδυλλιακός και απειλητικός.
60
Τατιάνα Γεωργακοπούλου
Monopoli.gr
2023-09-10
Το πρώτο τουλάχιστον επεισόδιο δεν άφηνε την εντύπωση μιας "καθημερινής" σειράς με ό,τι αυτή συνεπάγεται. Ο ρυθμός ήταν γρήγορος, το σενάριο καλογραμμένο χωρίς υπερβολές και οι χαρακτήρες είχαν το βάθος που τους επέτρεψε η μία αυτή ώρα του επεισοδίου.
60
Άγγελος Πολύδωρος
myFILM.gr
2023-09-08
Τα δυο πρώτα επεισόδια, φαίνονται ελκυστικά και μπορούν να παρασύρουν για τη συνέχιση της τηλεθέασης.
50
Ανδρέας Κύρκος
Η ΑΥΓΗ
2023-09-06
Παρά την επίπεδη προσέγγιση του σκηνοθέτη (πλάνα με drone, κακοί με μόνιμο μοχθηρό βλέμμα), είναι οι φιλότιμες ερμηνείες των ηθοποιών που κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για κρατήσουν το επίπεδο και η φροντισμένη φωτογραφία που μας κάνουν να δώσουμε συγχωροχάρτι στις prime time συμβάσεις (απουσία γυμνισμού, ναρκωτικών και ροκ εντ ρολ συμπεριφορές) και να ακολουθήσουμε την ιντριγκαδόρικη αστυνομική ίντριγκα μέχρι τέλους.
50
Παναγιώτα Κλεάνθους
news247.gr
2023-09-04
Η "Παραλία" έχει αρκετά καλά στοιχεία, τα οποία, όμως, θα πρέπει να αξιοποιήσει σωστά και κατάλληλα, ούτως ώστε η σειρά να γίνει πειστική σε όλα της. Κυρίως, θα πρέπει να βρει τον τρόπο για να μας "ταξιδέψει" στα Μάταλα του 1969, χωρίς να σκεφτόμαστε πως αυτό ή εκείνο δεν ταιριάζουν στην εποχή.
40
Λήδα Γαλανού
FLIX
2023-09-02
Μπόλικες στιγμές για να τρολάρουμε αν θελήσουμε. Δεν θα θελήσουμε, απλώς γιατί το ίδιο το δράμα (το cliffhanger του φινάλε που λέγαμε), αλλά και η ερωτική ιστορία που ακόμα δεν έχει γεννηθεί και το μεγάλο καστ που ευχαρίστως βλέπουμε, μας τραβούν να δούμε και τουλάχιστον το δεύτερο επεισόδιο. Και μετά, βλέπουμε, είτε βουτάμε στην «Παραλία», είτε... βουτάμε στην παραλία.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση