70 Βαθμολόγιο
με βάση 9 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

1952, Κρυοπηγή Ξάνθης. Η Μαρίκα ορκίζεται να μην αφήσει ποτέ τις αδελφές της, Βασιλική, Φρόσω και Δεσποινιώ. Όμως, κυνηγώντας μια καλύτερη ζωή, τα κορίτσια καταλήγουν ψυχοκόρες σε διαφορετικά σπίτια. Θα καταφέρουν να επιβιώσουν και να σμίξουν ξανά;

Είδος:Δράμα
Χώρα:Ελλάδα
Δημιουργός:Πέννυ Φυλακτάκη, Βαγγέλης Νάσης
Πρωταγωνιστούν:Μαργαρίτα Αλεξιάδη, Μένια Βουλιώτη, Μαριάννα Κιμούλη, Άννα Λουιζίδη
80
Άκης Φωτόπουλος
Youfly.com
2023-09-18
Οι «Ψυχοκόρες» είναι ένα διαμάντι της μυθοπλασίας με εξαιρετικές ερμηνείες από ηθοποιούς που δεν έπαιζαν απλώς, αλλά έγιναν ένα με την ιστορία. Βλέποντας τη σειρά θα νιώσεις ένα σφίξιμο στο στομάχι αλλά αξίζεις να τη δεις.
70
Βασιλεία Καλαφάτη
αθηνόραμα
2023-09-16
Τα δύο πρώτα επεισόδια αφήνουν τον θεατή με ένα βάρος και ένα άγχος για το τι μέλλει να αντιμετωπίσουν οι τέσσερις πρωταγωνίστριες, αλλά και με μία ανυπομονησία για την ελπίδα και τη δύναμη που θα ξαναενώσει τις "Ψυχοκόρες", και εν τέλει θα τις απελευθερώσει.
70
Στέλιος Παρρής
ελculture.gr
2023-09-14
Όπως την πάτησα εγώ τώρα με τις Ψυχοκόρες που θέλω να δω την υπόλοιπη πλοκή και με θλίβει που μια τέτοια καταπληκτική παραγωγή, όπως οι Ψυχοκόρες δεν θα έχει θέση στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για να είναι προσιτή σε όλους.
70
Λήδα Γαλανού
FLIX
2023-09-12
Ξεκάθαρα μία από τις σειρές που θα παρακολουθούμε φέτος.
70
Λία Παπαϊωάννου
Ladylike.gr
2023-09-10
Κάτι μου λέει ότι δεν θα μπορέσουμε να σταματήσουμε να βλέπουμε αυτή τη σειρά.
70
Σπύρος Χαϊντούτης
Monopoli.gr
2023-09-08
Βασισμένη σε πραγματικές μαρτυρίες, με ένα all-star cast και μία καθηλωτική ιστορία, η νέα σειρά του ANT1+ έχει ό,τι χρειάζεται για να γίνει η νέα μας τηλεοπτική "εμμονή".
70
Κατερίνα Μπούσιου
Queen.gr
2023-09-06
Ένα πρωτότυπο κεντρικό θέμα, 4 νέες ταλαντούχες ηθοποιοί και ένα καστ υψηλών προδιαγραφών, δημιουργούν τον κόσμο μίας άλλης εποχής στη σειρά «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1 +.
70
Κωνσταντίνος Αντωνάτος
youpiii.gr
2023-09-04
Οι "Ψυχοκόρες" είναι μια εξαιρετικά καλογυρισμένη σειρά. Με την πρώτη ματιά καταλαβαίνεις πόσο καλή δουλειά έχει γίνει στην εικόνα, στα κοστούμια, στο φως, στα αντικείμενα, στα αυτοκίνητα.
60
Ανδρέας Κύρκος
Η ΑΥΓΗ
2023-09-02
Αρκετές ερμηνείες είναι σχηματικές και στερεοτυπικές και η σκηνοθεσία βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά, ενώ η υπερβολική χρήση έντεχνων τραγουδιών δεν λειτουργεί. Ελπίζουμε η σειρά να μείνει πιστή στις ιδέες που σπέρνει στα πρώτα επεισόδια και να μην «αραιώσει» η πλοκή προκειμένου να απλώσει σε περισσότερα επεισόδια από όσα πραγματικά χρειάζονται.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση