76 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Σε ένα ερειπωμένο και τοξικό μέλλον, χιλιάδες άνθρωποι ζουν σε ένα γιγάντιο σιλό βαθιά κάτω από τη γη. Αφού ο σερίφης του παραβιάζει έναν θεμελιώδη κανόνα και οι κάτοικοι πεθαίνουν μυστηριωδώς, η μηχανικός Τζούλιετ αρχίζει να ανακαλύπτει συγκλονιστικά μυστικά και την αλήθεια για το σιλό.

Είδος:Δράμα, Επιστ. Φαντασίας
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Γκράχαμ Γιοστ
Πρωταγωνιστούν:Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Ίαν Γκλεν, Κόμον, Τιμ Ρόμπινς
Διάρκεια:47-62
90
Δήμητρα Πραντάλου
2023-05-10
Η σειρά είναι εξαιρετική και με εκπληκτικό σενάριο. Σε κρατάει ζεστό/η συνεχώς για να συνεχίσεις παρακάτω με πληθώρα ανατροπών και cliffhanger endings. Πρέπει να την ξεκινήσεις χθες, όχι σήμερα, χθες.
80
Κυριάκος Αθανασιάδης
2023-05-08
Ωραία σειρά, που μιλά για τον εγκλεισμό, τα όρια της εξουσίας, την αυτοδιάθεση του σώματος, και δη του γυναικείου, τον κρατικό έλεγχο και άλλα πολλά ενδιαφέροντα και πάντα επίκαιρα θέματα. Είμαστε σίγουροι πως θα συζητηθεί. Και βέβαια ανυπομονούμε για τα επόμενα επεισόδια.
80
Αντώνης Παυλίδης
2023-05-06
Η σειρά μοιάζει τόσο καλοστημένη μέχρι στιγμής που αισθάνεσαι ότι η ανταμοιβή στο φινάλε της θα δικαιώσει όσους την ακολούθησαν. Είναι αλήθεια ότι έχει δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες.
70
Ανδρέας Κύρκος
2023-05-04
Ο Τιμ Ρόμπινς είναι αρκούντος ανατριχιαστικός ως επικεφαλής του τμήματος πληροφορικής και η Ρεπμέκα Φέργκουσον (θα μπορούσε να είναι απόγονος της Ίνγκριντ Μπέργκμαν) είναι πειστική στον ρόλο της τολμηρής επαναστάτριας. Η σειρά οδηγεί αργά και σταθερά στη μεγάλη αποκάλυψη του φινάλε, αφήνοντας περισσότερα ερωτήματα ανοιχτά παρά απαντημένα.
60
Παύλος Γκουγιάννος
2023-05-02
Ο σκηνοθέτης Morten Tyldum που υπογράφει σκηνοθετικά τα πρώτα τρία επεισόδια, αποδεικνύεται ανώτερος των ταινιών του (The Imitation Game, Passengers) αν και η έλλειψη πρωτοτυπίας είναι φανερή και στο Silo, με σκηνές να είναι βγαλμένες από ομοειδείς σειρές του παρελθόντος.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση