68 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μετά την εξαφάνιση ενός κοριτσιού από μια παρέλαση στη Μάλαγα, μια νεαρή δημοσιογράφος αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τους γονείς της Αμάγια να τη βρουν.

Είδος:Θρίλερ
Χώρα:Ισπανία
Δημιουργός:Χαβιέρ Καστίγιο, Χεσούς Μέσας Σίλβα
Πρωταγωνιστούν:Μιλένα Σμιτ, Χοσέ Κορονάδο, Άισα Βιγιαγράν, Λορέτο Μαουλεόν
Διάρκεια:42-50
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
72
Zedikous
2023-02-08
Μία σειρά η οποία ενώ αρχικά κρατά το μυστήριο της εξαφάνισης αρκετά καλά, με απογοήτευσε λίγο με το πόσο γρήγορα έγινε η αποκάλυψη για το τί πραγματικά συμβαίνει κάτι σίγουρα που δεν σε κρατάει σε αγωνία όπως γίνεται με άλλες σειρές του είδους.
70
Νίκος Δρίβας
2023-02-06
Μπορεί όπως αναφέραμε ενδιάμεσα για λίγο ευτυχώς να έχει μερικά θέματα που επιδέχονταν βελτίωσης (δεν θα κάνουμε spoilers, μιας και είναι καθαρά με την εξέλιξη κάποιων σκηνών), αλλά σε αποζημιώνει χτίζοντας τα επεισόδια και ειδικά στο φινάλε όπου έχει αγωνία και ένταση, δίνοντας ένα ικανοποιητικό τέλος.
69
Ανδρέας Συμιακάκης
2023-02-04
Αν και η υπόθεση έχει ένα ενδιαφέρον, η συγκεκριμένη σειρά υστερεί σε ερμηνείες και αυτό την καθιστά μέτρια, κατά τη γνώμη μου.
60
Μάρω Ζουγανέλη
2023-02-02
Σε ορισμένα σημεία είναι συγκινητικό, ωστόσο, η αγωνία θα αρχίσει να μεγαλώνει από το τρίτο επεισόδιο και μετά. Πρόκειται για μια πολύ decent προσπάθεια που απλώνεται σε έξι επεισόδια των σαράντα περίπου λεπτών και κερδίζει επάξια την προσοχή μας.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση