80 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
8.8 με βάση 5 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2

Περίληψη

Τα παιχνίδια είναι πιο φονικά, ο κόσμος πιο άγριος και σκληρός: θα καταφέρει ο Αρίσου να επιστρέψει ποτέ στον πραγματικό κόσμο — και άξιζε που έχασε τόσα;

Είδος:Θρίλερ, Φαντασίας
Χώρα:Ιαπωνία
Δημιουργός:Γιάσουκο Κουραμίτσου, Σινσούκε Σάτο
Πρωταγωνιστούν:Κέντο Γιαμαζάκι, Τάο Τσουκίγια, Νιτζίρο Μουρακάμι, Γιουτάρο Γουατανάμπε
Διάρκεια:49-80
90
Γεράκου Γώτα
IGN Greece
2023-01-10
Πιο τρελά, πιο πολύπλοκα, πιο έξυπνα...τα νέα παιχνίδια μας καθήλωσαν στην οθόνη μας, μας άγχωσαν και μας έκαναν να σκεφτούμε περισσότερο απ' ότι περιμέναμε.
90
Frini
Lord of the Series
2023-01-08
Λάτρεψα τα δύο τελευταία επεισόδια και το τέλος με άφησε απόλυτα ικανοποιημένη! Μου άρεσε πάρα πολύ που εξήγησαν τα πάντα και δεν άφησαν καθόλου κενά στην ιστορία.
80
Σήφης Χαβρεδάκης
IGN Greece
2023-01-06
Τα παιχνίδια και σε αυτήν τη σεζόν είναι τρομερά, ειδικά το τελευταίο που είναι η αποκορύφωση της σειράς και σεναριακά αλλά και παικτικά από τον Arisu και την Usagi.
70
Δημήτρης Λαμπράκης
LiFO
2023-01-04
Η δεύτερη σεζόν του Alice in Borderland είναι ακόμα πιο βίαιη από την πρώτη. Πολύ συχνά οι σκηνές τραβάνε περισσότερο απ' ό,τι χρειάζεται και το σενάριο συχνά κάνει κοιλιά. Απλά θες να προχωρήσει η ιστορία, όπως θέλουν και οι πρωταγωνιστές της, όμως ένα σαδιστικό αόρατο χέρι τούς αναγκάζει να πρέπει να ρισκάρουν ή και να χάνουν τις ζωές τους στην προσπάθειά τους να τελειώσουν με τον εφιάλτη.
70
Άλκης Καζαμίας
Smassing Culture
2023-01-02
Ο δεύτερος κύκλος κάνει λίγο τις κοιλιές του αλλά καταφέρνει να δώσει ένα πολύ ικανοποιητικό και γλυκόπικρο κλείσιμο στη σειρά και αφήνοντας και περιθώρια για μια ενδεχόμενη συνέχεια.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση