72 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
8.0 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Σε ένα κέντρο περίθαλψης για νεαρούς ενήλικες σε τελικό στάδιο, οκτώ ασθενείς μαζεύονται κάθε βράδυ τα μεσάνυχτα, για να διηγηθούν ο ένας στον άλλο ιστορίες και να συμφωνήσουν ότι ο επόμενος που θα πεθάνει θα δώσει στην ομάδα ένα σημάδι από τον άλλο κόσμο. Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 1994 καθώς και σε άλλα έργα του Κρίστοφερ Πάικ.

Είδος:Τρόμου
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Λία Φονγκ, Μάικ Φλάναγκαν
Πρωταγωνιστούν:Ιμάν Μπένσον, Ίγκμπι Ρίγκνι, Ρουθ Κοντ, Χέδερ Λάνγκενκαμπ
Διάρκεια:49-59
Κατάσταση:Ακυρώθηκε
82
Ευρυδίκη Βαλή Σαράφογλου
2022-10-10
Μια ιδιαιτέρως διασκεδαστική εμπειρία θέασης με ένα ισορροπημένο και ευφάνταστο σενάριο και πολλές προοπτικές εξέλιξης που θα θέλαμε πολύ να ανανεωθεί.
80
Κυριάκος Αθανασιάδης
2022-10-08
Οι πρωταγωνιστές είναι εξαιρετικοί, η ατμόσφαιρα σαγηνευτική, οι ανατριχίλες δεν ξεπερνούν κάποιο όριο —δεν λείπουν τελείως όμως, κι αυτό είναι πολύ καλό—, τα περισσότερα jump scares είναι μαζεμένα στο πρώτο επεισόδιο για να... ξεμπερδεύει ο Φλάναγκαν με δαύτα, οι προσωπικές ιστορίες όλων των παιδιών είναι μία και μία (τα δέκα, αντί για τα συνήθη οχτώ, επεισόδια δίνουν χώρο και χρόνο σε όλους τους), και το τέλος είναι συνταρακτικό.
80
Αντώνης Παυλίδης
2022-10-06
Δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι κάνει προσαρμογή βιβλίου ενός συγγραφέα που απευθύνεται σε εφήβους και παιδιά, οπότε, και το ύφος της σειράς είναι ανάλογο. Όσο για τον Flanagan, αποδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι το τηλεοπτικό φορμάτ του ταιριάζει απόλυτα και του προσφέρει την απαραίτητη δημιουργική ελευθερία αλλά και χώρο για να αφηγηθεί τις ιστορίες με τον τρόπο που αυτός τις έχει φανταστεί.
60
Ανδρομάχη Σδούκου
2022-10-04
Βαθιά αποκαρδιωτικό αλλά ουσιαστικά ανθρώπινο.
57
Shadow
2022-10-02
Αν ψάχνετε κάτι να περάσει η ώρα σας ευχάριστα και ίσως λίγο βαρετά με κάποια skip τότε ναι είναι η κατάλληλη σειρά. Το Horror στοιχείο πάλι που διαφημίζει εδώ δεν το είδα κάπου.
8.0
Eris
Μάικ Φλάναγκαν = Εγγύηση

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση