70 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2

Περίληψη

Ο Ρομπ Μακ Έλενι και ο Ράιαν Ρέινολντς διοικούν την ποδοσφαιρική ομάδα Wrexham, δημιουργώντας την ιστορία ενός αουτσάιντερ, που θα κερδίσει όλον τον κόσμο. Από το Χόλιγουντ στην Ουαλία, η σειρά ντοκιμαντέρ ακολουθεί τα εντατικά μαθήματά τους στη διοίκηση και τη συνυφασμένη μοίρα μιας ομάδας και μιας πόλης.

Είδος:Ντοκιμαντέρ
Χώρα:ΗΠΑ
Πρωταγωνιστούν:Ράιαν Ρέινολντς, Ρομπ Μακ Έλενι
Διάρκεια:25-30
80
Πάνος Κοκκίνης
Oneman.gr
2023-02-06
Και, πάνω από όλα, οι φίλαθλοι...Εκείνοι είναι που κάνουν το Welcome to Wrexham τόσο εθιστικό. Θέλεις να τους δεις πώς σκέφτονται. Μοιράζεσαι και τον πόνο και την ελπίδα τους. Και αυτό το καθιστά εξαιρετική τηλεόραση. Από το είδος που ο Rob αποδεδειγμένα γνωρίζει πως να φτιάχνει.
70
Αλέξανδρος Παπαδόπουλος
GameOver.gr
2023-02-04
Σίγουρα η σειρά δεν εμβαθύνει τόσο στα θέματα μιας ομάδας όσο η αντίστοιχη του "Sunderland 'Til I Die", ωστόσο τα δεκαοκτώ -κυρίως εικοσάλεπτα – επεισόδια θα κρατήσουν τον θεατή και θα τον κάνουν να θέλει να μάθει και άλλα για την ομάδα της Wrexham αλλά και την ίδια την πόλη.
60
Μίλτος Παπατριανταφύλλου
MOVE IT
2023-02-02
Όπως και νά χει, ειδικά για τους φίλους του ποδοσφαίρου, το 'Welcome to Wrexham' είναι must καθώς και γρήγορο είναι και όμορφα δομημένο με μια ρομαντική χροιά που υποστηρίζει οτι η μπάλα είναι το καλύτερο δευτερεύον πράγμα στο κόσμο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση