73 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ένα σύνολο χαρακτήρων, γνωστών αλλά και νέων, πρέπει να αντιμετωπίσει την επανεμφάνιση του κακού στη Μέση Γη. Από τα πιο σκοτεινά βάθη των Ομιχλιασμένων Βουνών μέχρι τα μαγευτικά δάση του Λίντον, από το νησιωτικό βασίλειο του Νούμενορ, μέχρι τις πιο απομακρυσμένες περιοχές του χάρτη, αυτά τα βασίλεια και οι χαρακτήρες θα σφυρηλατήσουν κληρονομιές που θα συνεχίσουν να ζουν και αφού έχουν χαθεί.

Είδος:Περιπέτεια, Φαντασίας
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Τζ. Ντ. Πέιν, Πάτρικ ΜακΚέι
Πρωταγωνιστούν:Μόρφιντ Κλαρκ, Ρόμπερτ Αραμάγιο, Ίσμαελ Κόρντοβα, Λένι Χένρι
Διάρκεια:65-67
90
Μάνος Νομικός
2022-09-12
Μαγευτικά και εντυπωσιακά. Αυτές είναι οι πρώτες λέξεις που μου έρχονται, παρακολουθώντας τα δύο πρώτα ωριαία επεισόδια.
80
Χρήστος Μπακατσέλος
2022-09-10
Τα δυο πρώτα επεισόδια της σειράς «Ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών: Τα Δαχτυλίδια της Δύναμης» καταφέρνουν να πετύχουν πολλά περισσότερα από όσα ελπίζαμε από μια τηλεοπτική μεταφορά του επικού έργου του Τόλκιν. Χτίζοντας ένα μαγευτικό κόσμο, γεμάτο περιπέτεια και ίντριγκα και παρουσιάζοντας κάποιους νέους αρκετά ενδιαφέροντες χαρακτήρες, είναι το τηλεοπτικό όνειρο κάθε φαν του Τόλκιν.
78
Nikos Vel
2022-09-08
Η μεγάλη πρεμιέρα του Rings of Power ήρθε με μία πανδαισία από τοπία, άψογη κινηματογράφηση, καλογυρισμένες σκηνές "ντυμένες" με αντάξια του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών μουσική, αλλά με σενάριο και ερμηνείες που δείχνουν ακόμη να "ψάχνονται"! Οι βάσεις πάντως για κάτι καλό έχουν μπει και αναμένουμε τη συνέχεια!
70
Παύλος Γκουγιάννος
2022-09-06
Νέες ματιές, ακόμα και νέοι χαρακτήρες δίνουν την δική τους πνοή σε κάτι που αν το ακολουθήσεις στείρα και μιμητικά, θα πεθάνει.
60
Γιάννης Καντέα-Παπαδόπουλος
2022-09-04
Η επιστροφή στη Μέση Γη συνοδεύεται από θεαματικές εικόνες όχι όμως και από μια δυναμική αφήγηση... προς το παρόν τουλάχιστον, καθώς αφήνει υποσχέσεις η σειρά του Amazon Prime.
60
Αντώνης Παυλίδης
2022-09-02
Οι δημιουργοί του Rings of Power έχουν αναλάβει ένα μεγάλο έργο να ολοκληρώσουν. Μέχρι στιγμής, στα δυο πρώτα επεισόδια, υπάρχει μία αμηχανία στην αφήγηση και μοιάζει λες και η σειρά ψάχνει να βρει τα πατήματα της.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση