Λίστα Εξόντωσης : Season 1(2022)
(The Terminal List : Season 1)  

71 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
6.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο Αντιπλοίαρχος Τζέιμς Ρις διψάει για εκδίκηση, καθώς ερευνά τις μυστηριώδεις δυνάμεις που κρύβονται πίσω από τη δολοφονία ολόκληρης της διμοιρίας του. Απαλλαγμένος από τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, ο Ρις εφαρμόζει όλα όσα έμαθε στη σχεδόν εικοσαετή υπηρεσία του στο πεδίο της μάχης για να κυνηγήσει τους υπεύθυνους για την τραγωδία.

Είδος:Θρίλερ, Περιπέτεια
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Ντέιβιντ Ντιτζίλιο
Πρωταγωνιστούν:Κρις Πρατ, Κόνστανς Γου, Τέιιλορ Κιτς, Ράιλι Κίου
Διάρκεια:51-65
82
Nikos Vel
Lord of the Series
2022-08-10
Το The Terminal List είναι μία πραγματική αξιόλογη σειρά, που μπορεί να πλατειάζει, όμως προσφέρει άπλετη δράση και ανθρώπινο δράμα με τον εξαιρετικό Chris Pratt.
78
Ανδρέας Συμιακάκης
Gorilaki
2022-08-08
Υπάρχει κάποιο υπόβαθρο σε όλα (οικογένεια, φιλίες, εκδίκηση) αλλά μην ψάχνεις τρελά κρυμμένα νοήματα. Για το είδος της, βλέπεται εύκολα.
70
Μίλτος Παπατριανταφύλλου
MOVE IT
2022-08-06
Παραγωγή που θυμίζει κινηματογράφο, ηθοποιοί που βρίσκονται εκεί που πρέπει και μια σκοτεινή ιστορία. Mπραβο Amazon.
67
Κων/να Αχείλα
IGN Greece
2022-08-04
Η σειρά μάς χαρίζει μια κλασική περιπέτεια, που φέρει πλεκτάνη και plot twists, τα οποία τείνουν να είναι λίγο προβλέψιμα, αν κάποιος έχει παρακολουθήσει περισσότερα project του είδους.
60
Νίκος Δρίβας
Cineramen
2022-08-02
H παραγωγή γενικά φροντισμένη και οι ερμηνείες είναι αρκετά καλές εως ικανοποιητικές (του Chris Pratt του ταιριάζει ο ρόλος, όπως και του Taylor Kitsch), με την πλοκή να καλύπτει βασικά κομμάτια, ωστόσο μοιάζει να έχει και κάπως τραβηγμένη διάρκεια για όσα προσφέρει τελικά.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση