72 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
6.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο Χρήστος Δελλής, χημικός με διεθνή καριέρα που ζει στο εξωτερικό, επιστρέφει στην πατρίδα του, το Μεσολόγγι, με αφορμή τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του. Η άφιξή του αναστατώνει την οικογένειά του και την τοπική κοινωνία, καθώς όλοι τον θεωρούν ακόμα υπεύθυνο για την εξαφάνιση της κοπέλας του, της Άννας, πριν από δύο χρόνια. Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή.

Είδος:Αστυνομική, Δράμα
Χώρα:Ελλάδα
Δημιουργός:Ζαχαρίας Μαυροειδής, Σπύρος Κρίμπαλης, Κωστής Σαμαράς
Πρωταγωνιστούν:Γιώργος Παπαγεωργίου, Θέμις Μπαζάκα, Ταμίλα Κουλίεβα, Χαρά Μάτα Γιαννάτου
Διάρκεια:55-60
76
Nikos Vel
2022-05-06
Έχουμε να κάνουμε με μία καλοστημένη και αρκετά προσεγμένη ελληνική παραγωγή. Το κομμάτι της σκηνοθεσίας/φωτογραφίας είναι αυτό που ξεχωρίζει, καθώς τα πλάνα του Μεσολογγίου μας γοητεύουν και μας ταξιδεύουν, ενώ το γκρίζο φίλτρο που έχει προστεθεί στις σκηνές προσδίδει μία κινηματογραφικότητα στη σειρά. Παράλληλα, οι παραγωγοί έχουν φροντίσει να δημιουργήσουν με ιδιαίτερη προσοχή την κατάλληλη ατμόσφαιρα μυστηρίου και κινδύνου που "πλανάται" συνεχώς.
70
Αγγελική Καρυστινού
2022-05-04
Ο Καραντινάκης, με καλό ρυθμό και ατμόσφαιρες, στήνει τον καμβά, αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα και φροντίζει να καθιστά τους πάντες ενόχους, μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Δυνατές σιωπές, σωστή εναλλαγή πλάνων και εξαιρετική φωτογραφία δείχνουν πως το Mega μπαίνει ξανά δυναμικά στη μυθοπλασία.
70
Κατερίνα Σιδηροπούλου
2022-05-02
H «Σκοτεινή Θάλασσα» είναι ένα αστυνομικό θρίλερ τριάντα επεισοδίων με πολλές ανατροπές και μία πιο προσεγμένη και κινηματογραφική αισθητική. Είναι η καλή τηλεόραση που θέλουμε να βλέπουμε και συστήνουμε ανεπιφύλακτα να την δείτε.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση