70 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

10 χρόνια μετά την εξαφάνισή του, o Ντέξτερ Μόργκαν ζει φιλήσυχα με νέο όνομα στην μικρή πόλη του Άιρον Λέικ κοντά στη Νέα Υόρκη. Έχει σχέση με την τοπική αστυνομικό και έχει καταφέρει να καταστείλει τις δολοφονικές του τάσεις. Μέχρι που μια σειρά συμβάντων προκαλεί το ξύπνημα του "σκοτεινού επιβάτη" μέσα του με αναπάντεχες συνέπειες.

Είδος:Αστυνομική, Μυστηρίου
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Κλάιντ Φίλιπς
Πρωταγωνιστούν:Μάικλ Σ. Χολ, Τζακ Άλκοτ, Τζούλια Τζόουνς, Τζόνι Σεκόγια
Διάρκεια:60
90
Zedikous
2021-12-08
Η πρεμιέρα της νέας σεζόν του Dexter, σίγουρα ξύπνησε αναμνήσεις με ορισμένα στοιχεία από την αρχική σειρά να βοηθούν επίσης σε αυτό. Η σκηνοθεσία ήταν αρκετά καλή με τα φυσικά τοπία σίγουρα να κλέβουν την παράσταση ενώ ορισμένα μουσικά στοιχεία από την αρχική σειρά ήταν επίσης παρόντα. Τα γεγονότα του 1ου επεισοδίου έθεσαν εξαιρετικά τα θεμέλια για την πλοκή της σεζόν, η οποία αναμένεται να είναι γεμάτη ανατροπές.
70
Ανδρομάχη Σδούκου
2021-12-06
Αν και το "Dexter: New Blood" ξεκινά αρκετά χλιαρά, σταδιακά δημιουργείται ένα ενδιαφέρον, το οποίο μένει να δούμε αν θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες και τις νοσταλγικές απαιτήσεις. Κι ακόμα παραπάνω, αν θα έχει να δώσει κάτι πέρα από αυτές, δικαιολογώντας την επιστροφή του. Μέχρι τότε, τα επεισόδια παρακολουθούνται πολύ εύκολα, ενώ το μαύρο χιούμορ και τα pulp στοιχεία βοηθούν σημαντικά.
70
Ιωσηφίνα Γριβέα
2021-12-04
Παρά τις επιφυλάξεις μου πάντως, το New Blood κυλάει πανεύκολα. Δε θα φέρει καμία επανάσταση στις crime σειρές, αλλά η pulp του πλευρά είναι έκδηλη εδώ και είναι απολαυστική.
50
Μιχάλης Σταύρου
2021-12-02
Δυστυχώς, η επιστροφή της σειράς είναι σκέτη απογοήτευση στα πρώτα επεισόδια που έχουμε δει. Όχι γιατί δεν έχει την ίδια αισθητική, τους ίδιους διαλόγους. Δεν υπάρχει η δράση, δεν υπάρχει το στοιχείο της έκπληξης, δεν υπάρχουν τα... νιάτα μας.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση