62 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Βασισμένο στα βραβευμένα βιβλία του Ισαάκ Ασίμοφ, το Θεμέλιο καταγράφει τα χρονικά μιας ομάδας εξορίστων στο μνημειώδες ταξίδι τους για να σώσουν την ανθρωπότητα και να ανοικοδομήσουν τον πολιτισμό εν μέσω της πτώσης της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας.

Είδος:Δράμα, Επιστ. Φαντασίας
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Τζος Φρίντμαν, Ντέιβιντ Σ. Γκόγιερ
Πρωταγωνιστούν:Τζάρεντ Χάρις, Λι Πέις, Λου Λόμπελ, Άλφρεντ Ένοχ
Διάρκεια:61-69
76
Akis Katiras
2021-10-06
Η σειρά μπορεί να πάρει ένα πολύ μεγάλο plus για τα οπτικά εφέ τα οποία αποδίδουν υπέροχα στα χρήματα που ξόδεψε η Apple και μας προκαλεί να τα θαυμάσουμε, καθώς όλα μοιάζουν οργανικά και τίποτα δεν θυμίζει κακό CGI. Δυστυχώς είναι το μόνο υπέροχο που έχει η σειρά. Οι ερμηνείες είναι στο τυπικό απαιτούμενο στάνταρτ που ζητάει μια τέτοια σειρά επιπέδου, και θα ξεχωρίσω τον Brother Day(Lee Pace) και τον Seldon(Jared Harris).
70
Χρυσαυγή Πατσάκη
2021-10-04
Ό,τι στερείται προς το παρόν σε δράση, η σειρά το αναπληρώνει με την εντυπωσιακή, κινηματογραφικού επιπέδου αισθητική της. Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι τέτοια, από τα κοστούμια μέχρι τη χρήση του CGI, που ο κόσμος της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας, οι φυλές και οι πλανήτες της εμφανίζονται ολοζώντανοι μπροστά σου.
40
Αντώνης Παυλίδης
2021-10-02
Το αποτέλεσμα είναι ένα στείρο, άγονο, πλαστικό αφηγηματικό πλαίσιο, το οποίο περισσότερο σε αποξενώνει, παρά σε κερδίζει.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση