74 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3, 4, 5, 6

Περίληψη

Αυτή είναι η τελευταία σεζόν του Lucifer. Σοβαρά όμως αυτή τη φορά. Ο ίδιος ο διάβολος έγινε πλέον ο Θεός... σχεδόν. Γιατί διστάζει; Και όσο ο κόσμος συνεχίζει χωρίς έναν Θεό, τι θα κάνει αυτός στη θέση του;

Είδος:Αστυνομική, Φαντασίας
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Τομ Κάπινος
Πρωταγωνιστούν:Τομ Έλις, Λόρεν Τζέρμαν, Κέβιν Αλεχάντρο, Ντ. Μπ. Γούντσαϊντ
Διάρκεια:42
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
86
Frini
2021-09-08
Για τη σεζόν σαν άθροισμα θα πω πως ήταν ωραία γιατί είχαμε αγωνία ανάμεσα στα επεισόδια και κάποιες φορές και νοσταλγία σε άλλα. Το τελευταίο επεισόδιο και γενικά το τέλος που έδωσαν στην σειρά εμένα προσωπικά με χάλασε αρκετά, δεν μου φάνηκε ούτε δυνατό ούτε δίκαιο.
80
Ζωή Καραγιάννη
2021-09-06
Η 6η σεζόν του Lucifer είχε συναισθηματικές στιγμές με τους δύο κεντρικούς χαρακτήρες της, ένα μεγάλο μυστήριο για τον νέο χαρακτήρα της κι ένα υπέροχο τέλος για τους περισσότερους χαρακτήρες.
80
Στέλλα Παπασαραφιανού
2021-09-04
Στα δέκα αυτά επεισόδια που έμεναν να σφραγίσουν τη δυναμική πορεία του εν λόγω σατανικά όμορφου και έξυπνου κατεργάρη της μικρής οθόνης, παρακολουθούμε κατά βάση διασκεδαστικά και ιντριγκαδόρικα τεκταινόμενα που το καθένα μας οδηγεί σε μία πολύ συγκεκριμένη κατεύθυνση και τα πάντα εν τέλει βγάζουν νόημα.
50
Μαρία Γεωργίου
2021-09-02
Αν ήσουν fan της σειράς από την αρχή και συγχώρεσες τα τόσα κενά των προηγούμενων κύκλων, θα σε πιάσει μια νοσταλγία, αλλά και πάλι, θα αισθανθείς μια εύλογη απογοήτευση για το άτσαλο κλείσιμο, ειδικά αν δεν σου αρέσουν με τίποτα οι δακρύβρεχτοι αποχαιρετισμοί.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση