63 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3, 4, 5

Περίληψη

Η συμμορία είναι ήδη στην Τράπεζα της Ισπανίας εδώ και πάνω από 100 ώρες και ο Καθηγητής κινδυνεύει. Η κατάσταση χειροτερεύει ακόμα περισσότερο με την έλευση του στρατού.

Είδος:Αστυνομική, Θρίλερ
Χώρα:Ισπανία
Δημιουργός:Άλεξ Πίνα
Πρωταγωνιστούν:Ούρσουλα Κορμπερό, Ιτσιάρ Ιτούνιο, Άλβαρο Μόρτε, Άλμπα Φλόρες
Διάρκεια:49-55
80
Ερρίκος Βούλγαρης
2021-09-14
Αν αφήσει κανείς στην άκρη τις 4-5 σκηνές flash back σε κάθε επεισόδιο, με κάποιες να κρατούν πολύ και με μόνο ένα συγκεκριμένο storyline να χτίζει κάτι για το δεύτερο μέρος, τα 5 επεισόδια που κυκλοφόρησαν στο Netflix είχαν όλα τα στοιχεία που μας έκαναν να γουστάρουμε το La Casa de Papel.
70
Ιωάννα Βαρδαλαχάκη
2021-09-12
Συμπερασματικά, τα πέντε επεισόδια του τελευταίου κύκλου είναι σαφώς καλύτερα δομημένα και πιο συναρπαστικά από τα επεισόδια των τελευταίων κύκλων της σειράς, αν και συχνά παραμένουν προβλέψιμα. Επίσης, το στοιχείο του πολέμου δεν λειτουργεί πάντα γιατί υπολείπεται της έντασης.
70
Μαίρη Βανδώρου
2021-09-10
Πολύ δυνατό ξεκίνημα για τον πέμπτο κύκλο, κάτι φυσικά που μας είχε προϊδεάσει το φινάλε του τέταρτου με την απελευθέρωση μεν της πρώην επιθεωρήτριας και συντρόφου του Professor αλλά και τη δική του δυσμενή κατάσταση, φέρνοντας σε ισορροπία τις δύο πλευρές των αντιπάλων.
68
Chris
2021-09-08
Οι εξελίξεις δεν είναι ούτε πολλές ούτε έρχονται γρήγορα αλλά η σειρά καταφέρνει να σε κρατήσει με ενδιαφέρον για την συνέχεια των επεισοδίων κάτι που την καθιστά ιδανική για Binge watching.
60
Μιχάλης Σταύρου
2021-09-06
Τα πέντε επεισόδια του τελευταίου κύκλου είναι σαφώς καλύτερα δομημένα και πιο συναρπαστικά από τα επεισόδια των τελευταίων κύκλων της σειράς, αν και συχνά παραμένουν προβλέψιμα.
50
Κυριάκος Στεργιάδης
2021-09-04
Εντυπωσιοθηρική, με ξεδιάντροπη εκμαίευση συναισθημάτων στο έπακρο, μαζί με μπόλικη ισπανική σαπουνόπερα, κατάντησε η άλλοτε ποτέ «Τέλεια Ληστεία».
40
Άγγελος Πολύδωρος
2021-09-02
Αυτό που μπορούμε να πούμε, είναι ότι τα πέντε επεισόδια έχουν διάρκεια 40΄ με 45΄ έκαστο και ώρες–ώρες είναι τόσο στερεότυπα με όσα έχουμε δει τα προηγούμενα χρόνια, που μπορείς όλα μαζί να τα δεις όχι σε μια μέρα, αλλά σε μια ώρα χωρίς να χάνεις το νόημα. Και ο νοών νοείτο!
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση