49 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Εννιά πολύ διαφορετικοί άνθρωποι έρχονται στο Tranquillum House, ένα μυστηριώδες θέρετρο ευεξίας που υπόσχεται «πλήρη μεταμόρφωση». Οι φιλοξενούμενοι μαγεύονται από την αινιγματική Μάσα, η οποία προτίθεται να κάνει τα πάντα προκειμένου να τους θεραπεύσει. 

Είδος:Δράμα
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Ντέιβιντ Ε. Κέλι, Τζον Χένρι Μπάτεργουερθ
Πρωταγωνιστούν:Νικόλ Κίντμαν, Μελίσα ΜακΚάρθι, Λουκ Έβανς, Ρετζίνα Χολ
Διάρκεια:43-56
75
Akis Katiras
2021-09-08
Η σειρά γενικά έχει ένοχες αποκαλύψεις από το παρελθόν, γυμνό και ναρκωτικά, και οι δημιουργοί προσπαθούν να τα χωρέσουν όλα μέσα σε οκτώ επεισόδια χωρίς να γίνουν κουραστικοί και μπερδεμένοι.
40
Νατάσσα Καρυστινού
2021-09-06
H σειρά σέρνεται· ο ρυθμός είναι βραδύς· και παρότι αγγίζει μεγάλα ζητήματα όπως η απώλεια, η αυτοκτονία, το ψυχικό τραύμα, δεν καταφέρνει κανένα συγκινησιακό αντίκτυπο.
40
Μαρία Μαρκουλή
2021-09-04
Η σειρά πάσχει από τα ίδια που 'πάσχουν' και οι χαρακτήρες της. Ενώ φαινομενικά δεν τους λείπει τίποτε και τα έχουν όλα, από κάτω καταστροφή. Σεναριακά χάσματα, ανιαρές συζητήσεις, ξεφουσκώματα ολόκληρων σκηνών, επαναλήψεις ... Ούτε το χιούμορ του βγαίνει, ούτε το μυστήριο.
40
Χρυσαυγή Πατσάκη
2021-09-02
Η βασική αδυναμία του είναι ότι δεν είναι ούτε ιδιαίτερα πρωτότυπο ούτε διασκεδαστικό. Αν η πρόθεση του Κέλι ήταν να κάνει μια κριτική της wellness βιομηχανίας και των ανθρώπων που στρέφονται σε αυτή, τότε -στα 4 επεισόδια που έχουμε δει μέχρι στιγμής- αποτυγχάνει παταγωδώς!
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση